Οι πηγές από το περιβάλλον του …σχολιάζουν: «Ό,τι και να μεθοδεύσουν οι υποστηρικτές του χθες κανένα εμπόδιο δεν θα σταματήσει τον Στέφανο Κασσελάκη», σχολιάζουν…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βάλλεται από παντού στο κόμμα. Φωτογραφία ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Facebook




«Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να μεθοδεύσουν οι υποστηρικτές του χθες, κανένα εμπόδιο δεν θα σταματήσει τον Στέφανο Κασσελάκη», σχολιάζουν πηγές από το περιβάλλον του.

«Η υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά, επειδή τα μέλη του κόμματος και η κοινωνία διψούν για αλλαγή και ανανέωση. Όσα προσκόμματα και να βάλουν, η επιθυμία για έναν σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δυνατή», αναφέρουν.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, έχει ζητήσει ο πρώην βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής (Κ.Ε.) Θέμης Μουμουλίδης, με επιστολή του προς την Επιτροπή, όπως έγινε γνωστό χθες.

Στην από την 1η Οκτωβρίου μακροσκελή επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «όποιος βλάπτει το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος καθυβρίζει την ιστορία και συντρόφους του δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος διχάζει με τοξικό λόγο αρνούμενος την πολιτική αντιπαράθεση δεν έχει θέση στο ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφέρει ότι «οι καθαρές και υπεύθυνες πολιτικές επιλογές και οι καθαρές λύσεις είναι μονόδρομος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Κατηφόρα χωρίς φρένο για τον ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρική Επιτροπή με υποψηφιότητες, καταγγελίες, αποχωρήσεις και αίτημα για διαγραφή Κασσελάκη [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: