Ο Μιχάλης Ιγνατίου συζητά από την Ουάσιγκτον με τη Φαίη Μαυραγάνη: Τι “δείχνει” η διαρροή των εγγράφων του Πενταγώνου για τα σχέδια επίθεσης του Ισραήλ κατά του Ιράν (video)

Η Φαίη Μαυραγάνη συνομιλεί με τον Μιχάλη Ιγνατίου, αναλυτή του Σκάι και ανταποκριτή της Hellas Journal στο Λευκό Οίκο, στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Φωτογραφία από βίντεο via Σκαι




Ο Μιχάλης Ιγνατίου αναλυτής του καναλιού Σκάι και αρθρογράφος της Hellas Journal, μετέδωσε τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, από την Ουάσιγκτον, η οποία ερευνά την περίεργη υπόθεση της νέας διαρροής εγγράφων του αμερικανικού Πενταγώνου.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ της εκλεκτής παρουσιάστριας Φαίης Μαυραγάνη.

Τι δείχνει η διαρροή; ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούν τους Ισραηλινούς με ολα τα μέσα που διαθέτουν. Που σημαίνει ότι δεν τους έχουν καμία εμπιστοσύνη.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι -όπως είπε ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν από το Βερολίνο- έχει καθοριστεί ο χρόνος και ο τρόπος της απάντησης του Ισραήλ εναντίον του ισλαμικού και θεοκρατικού Ιράν για την ιρανική βαλλιστική επίθεση κατά του Εβραϊκού Κράτους πριν από 20 ημέρες.

Ακόμα και αν η διαρροή έγινε από τους Αμερικανούς, το Ισραήλ θα κτυπήσει, όποτε κρίνει, το Ιράν…

Δείτε το βίντεο της κουβέντας της Φαίης Μαυραγάνη με τον Μιχάλη Ιγνατίου:




Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: