Νέο δρομολόγιο της Aegean θα συνδέσει τη Λάρνακα με τη Ρώμη από τον Απρίλιο του 2025 * Πρόθεση της εταιρείας είναι να διατηρηθεί και το χειμώνα

File Photo: Αεροσκάφος της AEGEAN. Φωτογραφία AΠΕ-ΜΠΕ




Την έναρξη ενός νέου, απευθείας δρομολογίου που θα ενώνει την Κύπρο με τη Ρώμη ανακοίνωσε την Τρίτη η αεροπορική εταιρεία AEGEAN.

Όπως αναφέρεται, το νέο δρομολόγιο από το Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Leonardo da Vinci (Fiumicino) της Ρώμης θα συνδέει από τον Απρίλιο του νέου έτους τη Λάρνακα με τη Ρώμη με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις καθ’ όλη τη θερινή περίοδο 2025, ενώ πρόθεση της εταιρείας είναι να διατηρηθεί και το χειμώνα.

Η πτήση θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο (16:05 τοπική ώρα, 18:35 – τοπική ώρα), με τα εισιτήρια να είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της AEGEAN, στα συστήματα κρατήσεων και στα ταξιδιωτικά γραφεία.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της η AEGEAN εγκαινίασε τον περασμένο Ιούνιο το νέο Business Lounge της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, συνολικής έκτασης 345 τετραγωνικών μέτρων δίπλα στις πύλες αναχώρησης, με άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα στο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης.

Συμπληρώνεται ότι με την ένταξη του νέου δρομολογίου και την αύξηση της δραστηριότητάς της στα ήδη εξυπηρετούμενα δρομολόγια, η AEGEAN προγραμματίζει το 2025 αύξηση της χωρητικότητάς της σε σχέση με το προηγούμενο έτος κατά 9%, προσφέροντας 1,25 εκ. θέσεις συνολικά από και προς Κύπρο.

Με πληροφορίες μέσω ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Εθνικό Συμβούλιο συγκάλεσε για την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της τριμερούς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: