Κέρδισε την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της η Ολγα Κεφαλογιάννη από τον Μίνωα Μάτσα: Η απόφαση του δικαστηρίου

FILE PHOTO Η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Εκδόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου για την αντιδικία, μετά τον χωρισμό, μεταξύ της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με προσωρινή διαταγή αποφασίστηκε το σπίτι να παραχωρηθεί στην Όλγα Κεφαλογιάννη και στα παιδιά της και ο Μίνως Μάτσας να αποχωρήσει από αυτό.

Βάσει της προσωρινής διαταγής η προσωρινή επιμέλεια των δίδυμων παιδιών του ζευγαριού δίνεται στη μητέρα, ενώ στον πατέρα δίνεται τακτικό δικαίωμα επικοινωνίας.

Η αντιπαράθεση

Η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας κατέφυγαν στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους προκειμένου να λύσουν το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους και του σπιτιού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της και να μετοικήσει από το μέχρι πρότινος κοινό τους σπίτι ο Μίνως Μάτσας.

Ο Μίνως Μάτσας, ζητούσε συνεπιμέλεια των παιδιών και να μετοικήσει από το σπίτι η Όλγα Κεφαλογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος είχε προπληρώσει για έναν χρόνο τα ενοίκια του σπιτιού.

Τελικά, το δικαστήριο ικανοποίησε το αίτημα της κυρίας Κεφαλογιάννη να μετοικήσει ο Μίνως Μάτσας.

Αποφάσισε, επίσης, η Ολγα Κεφαλογιάννη να έχει την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο πατέρας Μίνως Μάτσας να έχει τακτικό δικαίωμα επικοινωνίας.

Επίσης, οι γονείς θα αποφασίζουν από κοινού για θέματα ανατροφής, ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών.

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 44χρονος για φορολογικά και οικονομικά αδικήματα στην Κύπρο* Είχε «ξεχάσει» να αποδώσει ΦΠΑ ύψους πάνω από 66.000 ευρώ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: