Κάτι θα του βάλανε στον ναργιλέ… Δεν δικαιολογείται διαφορετικά: Ο αριβίστας Φειδίας που νομίζει πως έπιασε το Θεό από τα γένια του και έτσι κατέστη παντοδύναμος…

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Χριστόφορο Τορναρίτη και στον Φειδία Παναγιώτου το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου. Οι δυο τους συμμετείχαν στο live της TikToker, Νανάς με απώτερο σκοπό να λύσουν ζωντανά τις διαφορές τους. Ωστόσο, ο μεταξύ τους διάλογος εκτροχιάστηκε και αντάλλαξαν εκατέρωθεν κατηγορίες. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα like.philenews.com




ΣΧΟΛΙΟ της HELLAS JOURNAL – Ουάσιγκτον

Αναγκαστικά επανερχόμαστε στο γνωστό θέμα του ευρωβουλευτή-YouTuber, από την Κύπρο, που πήγε στις Βρυξέλλες και είδε το …φως. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα πληροφορηθούμε ότι πρέπει να …αναγνωρίσουμε το ψευδοκράτος.

Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο “δάσκαλος” του, αλλά σίγουρα, μέσα σε 3-4 μήνες, τον ξεπέρασε!!!

Η δικαιολογημένη οργή, λοιπόν, του κ. Χρήστου Τριανταφυλλίδη, όπως εκφράστηκε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, εναντίον του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, μεταφέρθηκε μέσα σε λίγη ώρα σε όλο τον κόσμο, όπου ζουν Έλληνες Κύπριοι. Ήταν το θέμα συζήτησης, ο ένας έστελνε την ανάρτηση στον άλλο, με αποτέλεσμα πολλές χιλιάδες να το διακινήσουν και να τοποθετηθούν.

Δικαιολογημένη η οργή του γνωστού δικηγόρου. Πρόκειται για μία φρικτή καταγγελία κατά του αμετροεπή ανιστόρητου ευρωβουλευτή: Πάει στην κατεχόμενη Κερύνεια για να …ξεκουραστεί καπνίζοντας ναργιλέ. Προφανώς σε ξενοδοχείο που ανήκει σε πρόσφυγες ή που κτίστηκε σε ελληνική γη.

  • Με βάση την καταγγελία, ο καθένας μπορεί να διερωτηθεί ό,τι θέλει και να εκφραστεί όπως επιθυμεί για τον Φειδία Παναγιώτου. Είναι πλέον πολιτικό πρόσωπο, αν και παραμένει ένας αριβίστας που νομίζει πως έπιασε το Θεό από τα γένια του και έτσι κατέστη παντοδύναμος.

Αρνείται να τοποθετηθεί στις κατηγορίες εναντίον του. Αντιλαμβάνομαι από πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες, ότι το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου θα του απαγορεύσει τα σόου μέσα στην Ολομέλεια.

Προφανώς και είμαι υπέρ της ελευθερίας έκφρασης -δεν δέχομαι καμία συζήτηση- αλλά όταν το ανέφερα μου απάντησαν ότι παραβιάζει τους κανονισμούς. Κερδίζει με πλάγιο τρόπο χρήματα, πέραν των χιλιάδων ευρώ που λαμβάνει λόγω της θέσης του.

Πάνω απ’ όλα, ο Ελληνοκύπριος (;)πολιτικός πρέπει να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις του με τους Τούρκους. Και όταν αναφέρομαι στους Τούρκους, δεν εννοώ τους μπλόκερς, αλλά την επίσημη τουρκική κυβέρνηση και το παράνομο καθεστώς των κατεχομένων.

@nana.el3

#LIVEhighlights #TikTokLIVE #LIVE #fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – nana

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης με τον Φειδία Παναγιώτου και τον Χριστόφορο Τορναρίτη να τσακώνονται σε live στο Tik Tok. Η έντονη συζήτηση των δυο έγινε στο προφίλ της γνωστής Tik Toker Nana και στη συνέχεια βγήκαν και οι δυο εκτός εαυτού, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος.

«Είχαμε κάνει κάποιες συμφωνίες που δεν της τήρησε» ακούμε αρχικά να λέει ο Χριστόφορος Τορναρίτης με τον Κύπριο Ευρωβουλευτή να τον ρωτά τι συμφωνίες έκαναν.

«Η μια συμφωνία ήταν να σε βοηθήσω με το βιβλίο σου και μόνο αυτό υποσχέθηκα εγώ» ξεκαθάρισε αρχικά ο Φειδίας.

«Βεβαίως υποσχέθηκε να με βοηθήσει αλλά μόλις έγινε Ευρωβουλευτής με έκανε μπλοκ από παντού» απάντησε ο Χριστοφορος Τορναρίτης.

Στη συνέχεια η συζήτηση των δυο άρχισε να γίνεται πιο έντονη με τον Φειδία Παναγιώτου να κατηγορεί τον Κύπριο επιχειρηματία ότι αυτά που λέει είναι ψέματα όπως και το αντίστροφο.

Χ: Το πρώτο του μεγάλο λάθος, εκτός του ότι είναι αχάριστος, που δεν με νοιάζει που μου έκλεινε τα τηλέφωνα, είναι ότι δεν έβαλε δίπλα του ανθρώπους Κυπραίους, έχουμε ανθρώπους μορφωμένους. Εγώ δεν σου πρότεινα κανέναν.

Φ: Πάλι ψέματα.

Χ: Εγώ σου είπα μόνον για έναν από Ελλάδα…

Φ: Κανεί ψέματα

Χ: Ψέματα εσύ λες ρε. Εγώ σου είπα για μια κοπέλα και σου είπε είναι η πιο έξυπνη που υπάρχει στην Κύπρο για μένα και πήγαινε βρες την.

Φ: Επειδή δεν δέχτηκα να βάλω δικούς του.

Χ: Εγώ σου πρότεινα δικό μου ρε βλάκα, καθυστερημένε, είσαι ψεύτης ελεινός.

Φ: Αγαπώσε, είμαστε φίλοι.

Χ: Όλη η Κύπρος εβούραν για σένα πάνω στην πλάτη μου.

Στο τέλος ο Φειδίας ζήτησε από την γνωστή Tik Toker να τον βγάλει έξω από τη συζήτηση.

@nana.el3

#fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – nana

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω τον χρόνο μου και να παρακολουθήσω την καφενόβια κουβέντα του μπλόγκερ ευρωβουλευτή με τον Τάκη Χατζηδημητρίου.

Θυμίζω για όσους ξέχασαν ότι ο εν λόγω …επαναπροσεγγιστής ευθύνεται για το γεγονός ότι «πρόδωσε» πολλά νέα παιδιά στα οποία δίδασκε κυριολεκτικά ότι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ) είναι μία προδοτική λύση. Τώρα είναι φανατικός υποστηρικτής της.

Πότε ήταν σωστός ο εν λόγω κύριος Τάκης; Όταν πολεμούσε τους Τούρκους στην Ομορφίτα, ή τώρα που παλεύει για λύση, που εξυπηρετεί τον Αττίλα, κάτι που δεν καταλαβαίνει. Νομίζει ότι πράττει το «ορθό», ενώ είναι εντελώς λάθος!!!

Ανεξάρτητα από την παραπάνω περίπτωση και χωρίς να αναφέρομαι στην όποια δράση του πρώην αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ, θα καταγράψω το εξής περιστατικό, που δεν αναφέρεται σε αυτόν:

Είχα υποβάλει σε σοβαρό συνάδελφο μου στην Αθήνα το εξής ερώτημα: Εάν αύριο εμφανιστεί ένας πολιτικός ή ένας δημοσιογράφος, ο οποίος είναι φανατικός εχθρός της ΔΔΟ και ανακοινώσει ότι πλέον άλλαξε γνώμη και την υποστηρίζει τι θα σκεφθείς; «Προφανώς εκβιάζεται διότι δεν θέλω να υποστηρίξω ότι πληρώνεται». Τόσο απλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κατακαημένη Κύπρος… Πως να βρεις το δίκιο σου όταν οι “δικοί” σου σε πολεμούν εκ των έσω; Ο Φειδίας και η Ερατώ …”ανταγωνίζονται” για να αθωώσουν την Τουρκία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τον …τουρκικό χαβά του ο Φειδίας: Ο υιός του αξιοσέβαστου ιερέα επιμένει στο ίδιο ψέμα, ισχυρίζεται ότι στην ελεύθερη Κύπρο του έμαθαν τη …”μισή ιστορία”!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το παιδί δεν καταλαβαίνει… Ο Φειδίας εκπέμπει το μήνυμα ότι ΔΕΝ γνωρίζει καν την Ιστορία της χώρας, που αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη! Και μία σημείωση για την Ερατώ…

Ο Φειδίας με τον ναργιλέ και το μπουρνούζι σε ελληνικό(;) ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια: Δύο εξοργιστικά βίντεο όπου δικαιολογείται για το εθνικό ατόπημα… Έλεος!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: