«Κατάφερε να με ξεγελάσει, είναι ένας ψυχικά άρρωστος νεαρός», λέει ο “προστάτης” του Φειδία: “Παρίστανε τον εκατομμυριούχο αλλά στην πράξη ήταν ένας απένταρος”… (video)

Με τον …”προστατευόμενο” του, Φειδία Παναγιώτου, τα βάζει για ακόμη μια φορά, μέσα από ένα νέο βίντεο, που ανήρτησε στα social media του, ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Φωτογραφία από τον λογαριασμό του κ. Τορναρίτη στο Facebook, Tornaritis Christoforos




«Χειρότερο χαρακτήρα ανθρώπου από αυτόν του Φειδία (Παναγιώτου) δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ. Ένας ρόκολος δουλέφκει ένα λαό, ένα κράτος μέρα μεσημέρι…».

Τα παραπάνω αναφέρει, μεταξύ των άλλων, -για τον Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου- ο Χριστόφορος Τορναρίτης, της γνωστής οικογένειας και εγγονός του πρώτου Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κρίτωνα Τορναρίτη και αδελφός του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκου Τορναρίτη.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης είναι αυτός που χρηματοδότησε την προεκλογική εκστρατεία του σημερινού ευρωβουλευτή, για τις ευρωεκλογές που πραγματοποίησαν τον περασμένο Ιούνιο. Όπως αναφέρει στο απολογητικό βίντεο του, το έχει …σκυλομετανοιώσει!!!

Σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τορναρίτης χαρακτηρίζει τον Φειδία Παναγιώτου ως «ψυχικά άρρωστο νεαρό».

«Κατάφερε με να ξεγελάσει, παρίστανε σε όλους τον επιτυχημένο εκατομμυριούχο αλλά στην πράξη ήταν ένας απένταρος» λέει στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

Παράλληλα καλεί τον Γενικό Ελεγκτή της Κύπρου να παρέμβει και να ελέγξει τα εκλογικά έξοδα του ευρωβουλευτή. Την ίδια στιγμή απολογείται σε όσους επηρέασε να τον ψηφίσουν. “Παρίστανε τον εκατομμυριούχο αλλά στην πράξη ήταν ένας απένταρος”, δηλώνει για τον πρώην προστατευόμενο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τορναρίτης “στολίζει” με διάφορα επίθετα τον Ευρωβουλευτή για τον οποίο και τονίζει ότι κατάφερε να τον ξεγελάσει.

Σίγουρα τα όσα αναφέρει στο εν λόγω βίντεο αναμένεται να συζητηθούν… Ανάμεσα και στα οποία ότι έκανε ψευδή δήλωση για το κόστος του προεκλογικού του.

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

@christofertorno

Απολογούμε – Συγνώμη σέ όλους 🙏

♬ Inspirational – neozilla

Ποιός είναι ο Τορναρίτης; Ας διαβάσουμε τι λέει ο ίδιος για τον εαυτό του:

Εγκλωβισμένος στο ίδιο μου το σώμα τον κοιτάζω. Στέκεται σαν χαμένος σε μια αίθουσα, όπου στριμωχνόταν η χειρότερη πάστα ανθρώπων. Η όψη του δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον που κάποτε θαύμαζα, λες κι είναι κάτι άψυχο, ένα αντικείμενο άνευ αξίας. Το βλέμμα του γυάλινο και αγριεμένο, μοιάζει με Δαίμονα.

“Πώς έχεις καταντήσει έτσι;” Βλέπω τον πόνο σου, αυτόν που κανείς άλλος δεν διακρίνει, και την ντροπή σου, που έμαθες τόσο καλά να κρύβεις. Σε ξέρω γιατί είμαι εσύ.

Ξαφνικά μέσα μου κάτι ψιθυρίζει, μια φωνή που τρεμοσβήνει και ένα μεγάλο “γιατί”. Σε νιώθω, αναζητείς απεγνωσμένα βοήθεια, κάποιον να σου δώσει σημασία, να σε σφίξει δυνατά στην αγκαλιά του, κάποιον να σ’ αγαπήσει, να μη σ’ αφήσει ποτέ ξανά. Θες να ακουστεί η φωνή σου, νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις, να φωνάξεις – αλλά δεν μπορείς.

Έφτασε η στιγμή σου. Φτάνει πια! Συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τί κάνουν. Άσε τα όλα πίσω σου και ζήσε. Πολέμησε. Τίναξε τα φτερά σου.

Και σε μένα, εδώ στο σκοτάδι της μοναξιάς, που σε περιμένω τόσα χρόνια, δώσε μου υπόσχεση, ποτέ ξανά δεν θα παραδοθείς – σε κανέναν και για τίποτα.

Χάνεις μόνο όταν σταματάς να ελπίζεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κατακαημένη Κύπρος… Πως να βρεις το δίκιο σου όταν οι “δικοί” σου σε πολεμούν εκ των έσω; Ο Φειδίας και η Ερατώ …”ανταγωνίζονται” για να αθωώσουν την Τουρκία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τον …τουρκικό χαβά του ο Φειδίας: Ο υιός του αξιοσέβαστου ιερέα επιμένει στο ίδιο ψέμα, ισχυρίζεται ότι στην ελεύθερη Κύπρο του έμαθαν τη …”μισή ιστορία”!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το παιδί δεν καταλαβαίνει… Ο Φειδίας εκπέμπει το μήνυμα ότι ΔΕΝ γνωρίζει καν την Ιστορία της χώρας, που αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη! Και μία σημείωση για την Ερατώ…

Ο Φειδίας με τον ναργιλέ και το μπουρνούζι σε ελληνικό(;) ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια: Δύο εξοργιστικά βίντεο όπου δικαιολογείται για το εθνικό ατόπημα… Έλεος!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: