Κάνει ό,τι μπορεί για να το «γυρίσει»: Μέχρι και πατάτες σέρβιρε στα McDonald’s ο Τραμπ σε drive through της Πενσιλβάνια* Αντί για κέτσαπ, υπονοούμενα για την Κάμαλα [video]

Ο Ντόναλντ Τραμπ επί τω έργω Φωτογραφία: Screenshot via YouTube




«Θα είναι το καλύτερο (φαγητό) – το έφτιαξα μόνος μου», διαφήμισε τις τηγανιτές πατάτες που σέρβιρε ο Ντόναλντ Τραμπ πίσω από τον πάγκο ενός drive through της Πενσιλβάνια, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας.

«Αυτό είναι διασκεδαστικό, θα μπορούσα να το κάνω όλη μέρα – μου αρέσει αυτή η δουλειά», είπε λίγο αργότεα, ενώ ερωτηθείς αν παρήγγειλε κάτι ο ίδιος, είπε: «Θα πάρω σίγουρα τηγανητές πατάτες για το αεροπλάνο».

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος μίλησε σε οικογένειες και παιδιά που ετοιμάζονται να παραγγείλουν, με χαμόγελο. Πλησιάζοντας στο παράθυρο του drive-through καταστήματος για να εξυπηρετήσει τους πρώτους πελάτες του, λέει: «Δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση, έτσι δεν είναι;».

Το να βρεθεί ο Τραμπ πίσω από τον πάγκο ενός McDonald’s μπορεί να μοιάζει με ένα αρκετά ήμερο προεκλογικό κόλπο – αλλά υπάρχει ένα πικρό υπόβαθρο.

Ο πρώην πρόεδρος έχει κατηγορήσει επανειλημμένα την Καμάλα Χάρις ότι είπε ψέματα για την εργασία της σε υποκατάστημα του ταχυφαγείου στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων, μια εμπειρία που η υποψήφια των Δημοκρατικών έχει περιγράψει ως εκπαιδευτική.

Χωρίς να προσκομίσει αποδείξεις, ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι η ίδια τα βγάζει όλα από το μυαλό της.

Καθώς σέρβιρε πατάτες τηγανιτές σε δημοσιογράφους στην Πενσιλβάνια, ο Τραμπ αναφέρθηκε στην αντίπαλό του ως «ψεύτρα Καμάλα» και είπε ότι η 15λεπτη παραμονή του σημαίνει ότι είχε δουλέψει στα McDonald’s περισσότερο χρόνο από ό,τι εκείνη.

Αυτή η σύντομη προσθήκη στο βιογραφικό τού ρεπουμπλικανού υποψηφίου εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αυξήσει τις πιθανοτητες νίκης του στις «κρίσιμες» πολιτείες (swing states), όπως είναι η Πενσιλβάνια, καθώς η αντίπαλός του, Κάμαλα Χάρις, προηγείται κατά δύο μονάδες στην τελευταία δημοσκόπηση ενόψει των αμερικανικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να μαζέψει τα «σπασμένα» από την ομιλία του χθες στην ίδια πολιτεία, όπου μιλούσε επί 12 λεπτά για τα γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ Άρνολντ Πάλμπερ, λέγοντας έξω από τα δόντια ότι στις γυναίκες, ως άνδρας, είχε μεγάλη πέραση λόγω του μεγέθους τους.

Με πληροφορίες από BBC

Βρώμικη επίθεση από τον Τράμπ προκαλεί σοκ στις ΗΠΑ, χαρακτήρισε «σκατένια αντιπρόεδρο» την κ. Χάρις: Τον κατηγορεί πως «υποβιβάζει» το προεδρικό αξίωμα (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: