Ήχησαν οι σειρήνες στο νότιο Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ ισχυρίζεται ότι εμπλέκεται σε μάχες με Ισραηλινούς στρατιώτες στα σύνορα του Λιβάνου, λέει ότι τους έδιωξε!

epa11639147 A man collects Lebanese flags from the debris of a building following an Israeli airstrike in Beirut’s Bachoura neighborhood, Lebanon, 03 October 2024. EPA, WAEL HAMZEH




Το λιβανικό ένοπλο κίνημα Χεζμπολά ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ότι εμπλέκεται σε μάχες με ισραηλινά στρατεύματα στα σύνορα των δυο κρατών, ενώ είχε διαβεβαιώσει προηγουμένως πως ανάγκασε στοιχεία του ισραηλινού στρατού να «τραπούν σε υποχώρηση» στη ζώνη αυτή.

«Στρατιώτες του ισραηλινού εχθρού αποπειρώνται εκ νέου να προελάσουν προς τα περίχωρα του δήμου του χωριού Αντάισα» και «οι εχθροπραξίες συνεχίζονται», τόνισε το σιιτικό κίνημα σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έκαναν γνωστό τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ότι ενεργοποιήθηκαν οι σειρήνες της αεράμυνας στην Έιν ΧαΣλοσά και στην Κισούφ, στο νότιο τμήμα της επικράτειας του Ισραήλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Βηρυτός, Lebanon
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Κάιρο, Egypt

Σοκαριστικός ο βομβαρδισμός του Ισραήλ εναντίον καταυλισμού προσφύγων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, καταγγέλλει το Βερολίνο: Καταδικάζει και ο ΟΗΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: