Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συντηρεί το… beef με τον πρόεδρο της Βουλής μέσω TikTok: «Απλά μαθήματα δημοκρατίας»… με αγάπη και καρδούλες [video]

FILE PHOTO: Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Μια απάντηση προς τον πρόεδρο της Βουλής δίνει με το νέο της μήνυμα στο ΤΙΚ ΤΟΚ η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, το ονομάζει «Απλά μαθήματα δημοκρατίας» στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Αγαπητέ κύριε Τασούλα, ο σοφός Ελληνικός λαός, μας εξέλεξε στη Βουλή του. Αυτό λέγεται Δημοκρατία». υπογραμμίζει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στον πρόεδρο της Βουλής.

«Εξέλεξε ένα κόμμα, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς υποστήριξη, χωρίς ίχνος διαπλοκής και κυρίως χωρίς χρέη», συνεχίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τον κ. Τασούλα.

@zoekonstantΑπλά μαθήματα δημοκρατίας😊 Με αγάπη❤️♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant

«Οι σοφοί πολίτες, λοιπόν, μας εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο και από τότε που μπήκαμε στη Βουλή γίνονται ολοένα και περισσότεροι και από τότε εσείς έχετε βρει τον μπελά σας».

«Με αγάπη» κλείνει το μήνυμά της, στέλνοντας τη γνωστή «καρδούλα» της προς κάθε κατεύθυνση.

Επίσκεψη στην Κέρκυρα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα επισκεφθεί σήμερα την Κέρκυρα, που έδωσε στην Πλεύση Ελευθερίας το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα στις προηγούμενες εθνικές εκλογές με 6,39%. Πρόκειται για τον 3ο σταθμό για τον Οκτώβριο, μετά τον Έβρο (3-4 Οκτωβρίου) και την Ήπειρο (15 Οκτωβρίου), των περιοδειών που πραγματοποιεί η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε ολόκληρη τη χώρα, για να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες των τοπικών κοινωνιών.

Σύμφωνα με κομματική ανακοίνωση, η Ζωή Κωνσταντοπουλου θα επισκεφτεί το νησί τόσο με τη δικηγορική ιδιότητά της, για να υπερασπιστεί πολίτες που αγωνίζονται για το περιβάλλον και τη δημοκρατία, όσο και με την πολιτική ιδιότητά της. Θα συναντήσει πολίτες, φορείς, εκπροσώπους εργαζομένων, φίλους και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας, καθώς διατηρεί ισχυρές σχέσεις φιλίας με το νησί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ψάχνουν τον δράστη της διαρροής των απόρρητων εγγράφων από το Πεντάγωνο: Και αν η δουλειά έγινε από μέσα; Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στην εκπομπή «Σήμερα» (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: