Η κίτρινη δημοσιογραφία στο αποκορύφωμα της: Η Τζένιφερ Άνιστον αναγκάστηκε να απαντήσει σε ταμπλόιντ που τη συνέδεσε ρομαντικά με τον Μπαράκ Ομπάμα!!!

Ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμμελ με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον, στο στούντιο της εκπομπής του. Φωτογραφία από βίντεο, via Jimmy Kimmel Live




Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston ) διέλυσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει αναπτύξει ειδύλλιο με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama).

Ενώ εμφανιζόταν στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!”, η Τζένιφερ ρωτήθηκε για μια φήμη που αφορούσε τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, έγραψε η Caroline Thayer στην ιστοσελίδα του καναλιού Fox News.

Η ερωτική ζωή της Τζένιφερ Άνιστον ελέγχεται και αναλύεται εξονυχιστικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για δεκαετίες, αλλά τα πράγματα πρόσφατα πήραν μια περίεργη τροπή όταν ένα ταμπλόιντ δημοσίευσε ένα άρθρο που υπονοούσε ότι αυτή και ένας παντρεμένος πρώην πρόεδρος είχαν ρομαντική σχέση.

Καλεσμένη από τον Τζίμι Κίμμελ (Jimmy Kimmel), στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η Aniston εξήγησε πώς μια φωτογραφία της που εργαζόταν στο πλατό είχε αφαιρεθεί πρόσφατα από το πλαίσιο, για να γίνει πρωτοσέλιδο.

Στη συνέχεια, ο Kimmel έβγαλε ένα προηγούμενο τεύχος του In Touch Weekly, με τον δυσοίωνο τίτλο: “The Truth About Jen and Barack [Obama]!” (Η αλήθεια για την Τζεν και τον Μπαράκ [Ομπάμα])

Η λεζάντα παρακάτω έγραφε: «Η Μισέλ προδόθηκε καθώς η Άνιστον κλέβει την προσοχή του συζύγου της».

Σε μία φωτογραφία η λεζάντα έγραφε και παραπληροφορούσε: Η Τζένιφερ Άνιστον χαμογελά στο χαλί κοιτώντας προς τα αριστερά της, ο Μπαράκ Ομπάμα με ένα μπλε πουκάμισο με κουμπί δείχνει ελαφρώς ταραγμένος κοιτώντας προς τα δεξιά του.

Μία άλλη λεζάντα σημείωνε: Η Τζένιφερ Άνιστον με μαύρο στράπλες φόρεμα χαμογελάει και παίζει με τα μαλλιά της κοιτώντας στα αριστερά της ο Μπαράκ Ομπάμα γελάει ενώ παρακολουθεί έναν αγώνα μπάσκετ.

Ο Kimmel ενδιαφερόταν για το αν η Aniston ανησυχούσε ποτέ για τέτοιες ιστορίες.

KIMMEL: «Αυτό είναι ένα περιοδικό που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες».

ΑΝΙΣΤΟΝ: “Ωχ s—.”

ΚΙΜΕΛ: “Λοιπόν η αλήθεια για την Τζεν και τον Μπαράκ!”

Η Jennifer Aniston χαμογελά με το χέρι στο ισχίο της φορώντας ένα βαθύ φόρεμα με αλυσίδα στο χαλί στα SAG Awards

Έκπληκτη, η Άνιστον απάντησε. «Αυτό είναι ένα είδος – αυτό ήταν – από όλα τα τηλεφωνήματα που λαμβάνετε από τον δημοσιογράφο σας, όπου λέτε «Ω, όχι, τι θα είναι;» ή το email που έλεγε, ξέρετε, «Κάποιο τυρί ταμπλόιντ θα φτιάξει μια ιστορία.» Και μετά δεν ήμουν τρελός.

ΚΙΜΜΕΛ: Υπάρχει αλήθεια σε αυτό;

ANISTON: «Όχι, αυτό είναι απολύτως αναληθές».

KIMMEL: «Λοιπόν, ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια, απλά δεν ξέρω αν το ξέρουν όλοι».

Η Άνιστον στράφηκε προς το κοινό για να επαναλάβει ότι δεν υπήρχε τίποτα ρομαντικό στη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο, προσθέτοντας ότι είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά.

«Ξέρω τη Μισέλ περισσότερο από αυτόν», πείραξε.

ΚΙΜΜΕΛ: «Υπάρχει μια αλήθεια για σένα και τη Μισέλ, που πρέπει να ξέρουμε;»

ANISTON: “Είναι – αυτό δεν είναι αλήθεια.”

Ο Kimmel έλαβε την ειλικρίνεια της Aniston ως ευκαιρία για να τη ρωτήσει για περισσότερες φήμες που γράφτηκαν γι ‘αυτήν.

Η Aniston επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει περιποίηση προσώπου από …σπέρμα σολομού, ένας θαυμαστής της ζήτησε μια φωτογραφία ενώ ήταν γυμνή στη σάουνα και ότι ταξιδεύει στο εξωτερικό με ένα …βάζο ελιές.

Έσπευσε να διαλύσει μια φήμη που έλεγε ότι είχε εγκαταστήσει ένα αντιγηραντικό φίλτρο νερού αξίας 4.000 δολαρίων για τα σκυλιά της. Αρνήθηκε επίσης ότι είχε μαύρη ζώνη στο jiu-jitsu.

KIMMEL: “Έχετε μια τσάντα με φερμουάρ γεμάτη με τις στάχτες του νεκρού θεραπευτή σας;”

Η Aniston τρομοκρατήθηκε που ο Kimmel, ο προσωπικός της φίλος, έκανε αυτή την ερώτηση.

ΚΙΜΜΕΛ: «Αυτό είναι λίγο αληθινό, σωστά;»

ANISTON: “Είναι λίγο αλήθεια. Ω, θα φανώ ότι χρειάζομαι πραγματικά έναν θεραπευτή μετά από αυτό.”

Η ηθοποιός προσπάθησε να δικαιολογήσει την απάντηση, λέγοντας ότι είχε παρακολουθήσει την υπηρεσία της γυναίκας, παραμένοντας και αποκαλώντας την μεγάλη ιστορία.

Η Aniston επιβεβαίωσε επίσης ότι ως παιδί, είχε κρεμασμένα έργα τέχνης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (MOMA) και ότι η οικογένειά της την έκανε να χορεύει τον χορό της κοιλιάς, την παραμονή των Χριστουγέννων.

“Οποτεδήποτε, όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων!” ειρωνεύτηκε η αστέρας του σίριαλ «Φιλαράκια.

«Ξέρεις ότι οι Έλληνες αγαπούν κάθε είδους οικογενειακό δείπνο… Είναι σαν να λες στο παιδί σου «Παίξε πιάνο για όλους» ή «Ας τραγουδήσουμε για όλους». Νιώθω τόσο άγχος όταν οι φίλοι μου το κάνουν αυτό στα παιδιά τους… Έχω ένα εσωτερικό τραύμα από το να πρέπει να παίξω και να χορέψω τον χορό της κοιλιάς μπροστά στις θείες και τους θείους και τις γιαγιάδες μου». αστειεύτηκε εκείνη.

Ο πρώην πρόεδρος και η σύζυγός του γιόρτασαν την 32η επέτειό τους την ίδια μέρα που εμφανίστηκε η Aniston στο talk show!!!

Αστυπάλαια, η «πεταλούδα» του Αιγαίου: Στους επτά κρυμμένους θησαυρούς του πλανήτη σύμφωνα με κορυφαίο ταξιδιωτικό blog [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: