«Η Κύπρος είναι πρόθυμη να στηρίξει τη νέα Γενική Γραμματέα της Κοινοπολιτείας»: Μήνυμα από τον υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος ομιλεί σε ξένους διπλωμάτες. Φωτογραφία via Cyprus MFA, @CyprusMFA




Η Κύπρος είναι πρόθυμη να στηρίξει τη νέα Γενική Γραμματέα της Κοινοπολιτείας προκειμένου να κατευθύνει την Κοινοπολιτεία τα επόμενα χρόνια, έγραψε το Σάββατο ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κόμπος, στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ».

«Θερμά συγχαρητήρια στη συνάδελφο και φίλη από τη Γκάνα Shirley Ayorkor Botchwey, Υπουργό Εξωτερικών και Περιφερειακής Ενσωμάτωσης, για την εκλογή της ως η νέα Γενική Γραμματέας της Κοινοπολιτείας», έγραψε ο κ. Κόμπος προσθέτοντας ότι η Κύπρος είναι πρόθυμη να συνεχίσει να στηρίζει τη ΓΓ προκειμένου να κατευθύνει την Κοινοπολιτεία τα επόμενα χρόνια.

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην απερχόμενη ΓΓ της Κοινοπολιτείας και φίλη της Κύπρου, Patricia Scotland KC, για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή της στην οικογένεια της Κοινοπολιτείας», κατέληξε ο κ. Κόμπος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ/ΖΣΩ

«Οι υπεύθυνες πολιτικές της κυβέρνησης μας οδήγησαν σε αναβάθμιση, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο» διαμηνύει ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μάκης Κεραυνός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: