Η δημοσιογράφος Ολίβια Νούζι και το περιοδικό New York διέκοψαν τη συνεργασία τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης (;) με τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

FILE PHOTO Olivia Nuzzi was engaged to Politico reporter and collaborator Ryan Lizza in 2022, but recently called off the wedding. Photo via @olivianuzzix, Instagram




Η δημοσιογράφος Ολίβια Νούζι και το περιοδικό New York διέκοψαν τη συνεργασία τους, λίγο περισσότερο από έναν μήνα αφότου τέθηκε σε άδεια λόγω της αποκάλυψης ότι είχε εμπλακεί σε προσωπική σχέση με τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ενώ κάλυπτε την προεκλογική του καμπάνια.

Το περιοδικό ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω δήλωσης τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το περιοδικό, μια ανεξάρτητη νομική εταιρεία που εξέτασε το έργο της Νούζι διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν ανακρίβειες ούτε ενδείξεις μεροληψίας στα άρθρα της σχετικά με την καμπάνια του 2024, τα οποία περιλάμβαναν ένα εκτενές προφίλ του Κένεντι. Παρ’ όλα αυτά, το περιοδικό και η δημοσιογράφος αποφάσισαν από κοινού να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Ο δικηγόρος της Νούζι δήλωσε ότι η δημοσιογράφος ήταν ευγνώμων για τα ευρήματα των ερευνών, τα οποία επιβεβαίωσαν ότι το ρεπορτάζ της ήταν ακριβές και αμερόληπτο, και τόνισε ότι η δημοσιογράφος ανυπομονεί για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας της.

Ο Κένεντι είναι παντρεμένος με την ηθοποιό του «Curb Your Enthusiasm», Cheryl Hines, την τρίτη σύζυγό του, από το 2014.

Η Νούζι αρραβωνιάστηκε τον δημοσιογράφο και συνεργάτη του Politico Ryan Lizza το 2022, ωστόσο το ζευγάρι διέλυσε τον γάμο του τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφεραν πηγές στην The Post.

Μια ανάρτηση στο Instagram από το καλοκαίρι του Ιουλίου δείχνει το ζευγάρι αγαπημένο να απολαμβάνει τις διακοπές του στην παραλία.

Πηγές είπαν στην The Post ότι η Νούζι και ο RFK τζούνιορ φέρεται να έκαναν sexting ενώ εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη και εκείνος ήταν παντρεμένος.

Με πληροφορίες από Guardian

Τεράστιο πολιτικο-δημοσιογραφικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Ομιλούν για σχέση του Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ με πανέμορφη ανταποκρίτρια του περιοδικού New York

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: