Μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά πίσω από τον ΗΣΑΠ: Μηνύματα 112 «κλείστε πόρτες και παράθυρα» * Διακοπή κυκλοφορίας [video]

H εικόνα του φλεγόμενου κτιρίου από την κάμερα του MEGA. Teaser via Glomex




Φωτιά, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό Σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη.

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη λόγω πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος στον Πειραιά πλησίον σταθμό ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 18:30 και στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 9 οχήματα εκ των οποίων τα δύο βραχιονοφόρα.

Λόγω της πυρκαγιάς υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κέκροπος από το ύψος της Γούναρη έως την Αλιπέδου.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια σε ολόκληρη τη Γραμμή Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά – Πειραιάς» σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.




 

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σοβαρά ερωτηματικά για αστυνομική ρατσιστική βία από την Le Monde για τον θάνατο του Πακιστανού μετανάστη μέσα στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: