Εθνικό Συμβούλιο συγκάλεσε για την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της τριμερούς

FILE PHOTO Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προεδρεύει σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου. Πηγή εικόνας PIO, Ανδρέας Λουκαΐδης




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 κατά το οποίο θα ενημερώσει τα μέλη του σώματος για τα αποτελέσματα της κοινής συνάντησης της 15ης Οκτωβρίου που πραγματοποίησε με τον Γενικό Γραμματέα των Εθνών και τον Τ/κ ηγέτη.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο ‘Χ’ του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 στις 10:30 όπου θα ενημερώσει τα μέλη του σώματος για τα αποτελέσματα της κοινής συνάντησης της 15ης Οκτωβρίου που πραγματοποίησε με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και τον κ. Τατάρ, και για τα επόμενα βήματα που έχουν καθοριστεί με την πραγματοποίηση διευρυμένης συνάντησης που θα συγκαλέσει ο Γενικός Γραμματέας.

“Η προσήλωση προς τον στόχο της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων εντός του συμφωνημένου πλαισίου παραμένει σταθερή, η επιθυμία όλων μας για επίλυση του Κυπριακού είναι κοινή, όπως κοινή πρέπει να είναι και η προσπάθεια” κατέληξε.

 

Με πληροφορίες μέσω ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Για το Κυπριακό και τα αποτελέσματα της Συνόδου των MED9 θα ενημερώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ομολόγους του κατά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: