Επιτάχυνση της διερεύνησης υποθέσεων διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος ζητεί ο Χριστοδουλίδης-Ευρεία σύσκεψη με τους αρμόδιους παράγοντες

Από τη σύΣκεψη υπό τον ΠτΔ Νίκο Χριστοδουλίδη via ΚΥΠΕ




Ευρείας σύσκεψης για θέματα διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος προήδρευσε το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η σύσκεψη παργαμτοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Μάριου Χαρτσιώτη, της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω Ειρήνης Πική, του Αρχηγού της Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη, της Προϊσταμένης της ΜΟΚΑΣ Μαρίας Κυρμίζη-Αντωνίου, του Εφόρου Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υπάρξει ο μέγιστος συντονισμός και η επιτάχυνση της διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν την καταπολέμηση της  διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Προστίθεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από την Αστυνομία να υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με τυχόν αναγκαίες προσλήψεις εξειδικευμένου τεχνοκρατικού προσωπικού, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και η ταχύτερη διεκπεραίωση του ανακριτικού έργου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΒΑ
Κύπρος Λευκωσία 

Ζωντανή η προοπτική για το Κυπριακό εκτιμά η Ευρωπαϊκή Ένωση: Επίκεινται ανακοινώσεις από τις Βρυξέλλες για την επανέναρξη των συνομιλιών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: