Επίσκεψη στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου πραγματοποίησαν Χριστοδουλίδης-Φον ντερ Λάιεν: Σήμερα θα εγκαινιάσουν τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ursula von der Leyen το παραλιακό μέτωπο της Πάφου. PIO, Andreas Loukaides, ΓΤΠ




Επίσκεψη στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει στην 11η Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED9).

Την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η κ. φον ντερ Λάιεν, θα τελέσουν τα εγκαίνια της Μονάδας Αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία αφίχθη νωρίτερα σήμερα στην Κύπρο, επισκέφθηκαν το παραλιακό μέτωπο της Πάφου το απόγευμα.

Η κ. φον ντερ Λάιεν, σημειώνεται, βρίσκεται στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχει στην 11η Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED9), η οποία θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή στην Πάφο υπό την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει κοινωνικό δείπνο στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ αύριο στις 10 το πρωί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η κ. φον ντερ Λάιεν, θα τελέσουν τα εγκαίνια της Μονάδας Αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες μέσω ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Στην Πάφο την Παρασκευή η 11η Σύνοδος Κορυφής MED9: Προσκεκλημένοι η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: