Ένας διαφορετικός Μαραθώνιος στο εμπόλεμο Κίεβο: Με το χέρι στην καρδιά μετέχουν ανάπηροι και ακρωτηριασμένοι από τον πόλεμο με την Ρωσία * Ο Μαραθώνιος των Αήττητων [photos]

epa11656974 Disabled Ukrainian soldiers, who were wounded during the Russia-Ukraine war, symbolically take part in the ‘Kyiv Marathon of Invincibility’ charity marathon, amid the Russian invasion, in Kyiv, Ukraine, 13 October 2024. EPA/SERGEY DOLZHENKO 65330




Ουκρανοί στρατιώτες με αναπηρία, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, συμμετέχουν συμβολικά στον φιλανθρωπικό μαραθώνιο «Κίεβο Μαραθώνιος του Αήττητου», εν μέσω της ρωσικής εισβολής, στο Κίεβο της Ουκρανίας, 13 Οκτωβρίου 2024.

Περισσότερα από δέκα χιλιάδες άτομα συμμετείχαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση για την εκλαΐκευση του αθλήματος και τη συγκέντρωση περισσότερων από 223 χιλιάδων ευρώ για τον στρατό και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες για τους τραυματίες.

Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στο ουκρανικό έδαφος στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ξεκινώντας μια σύγκρουση που έχει προκαλέσει καταστροφές και ανθρωπιστική κρίση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: