Εκτοξεύονται τόνοι λάσπης από τον Τραμπ, οι εκφράσεις του για την αντίπαλο του είναι πεζοδρομίου: Ο Μιχάλης Ιγνατίου στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι με την Σία Κοσιώνη (video)

Ο Μιχάλης Ιγνατίου, αναλυτής του Σκάι στην Ουάσιγκτον και αρθρογράφος και ανταποκριτής της Hellas Journal στο Λευκό Οίκο, Μιχάλης Ιγνατίου με την παρουσιάστρια ειδήσεων, Σία Κοσιώνη. Διακρίνεται ακόμα ο Μανώλης Κωστίδης, ανταποκριτής στην Τουρκία. Φωτογραφία από το κανάλι Σκάι




Τις τελευταίες 24 ώρες η Αμερική έζησε τις πιο βρώμικες στιγμές -μέχρι σήμερα τουλάχιστον-, της πολιτικής και κομματικής της ιστορίας. Ούτε στον “άγριο νότο”, θα τολμούσε κάποιος, ακόμα και αν είναι ο γνωστός Ντόναλντ Τραμπ.

Υποστηρίξει θέσεις και εκτοξεύει χυδαιότητες, ως να είμαστε στις καταδικασμένες εποχές, όταν τις γυναίκες δεν τις λογάριαζαν ανάμεσα στους ανθρώπους!!! Και όμως… Πολλές γυναίκες δηλώνουν ότι θα τον ψηφίσουν στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου!!!

Οι χαρακτηρισμοί του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της σημερινής Αντιπροέδρου ήταν φρικτοί και δεν μπορούμε να τους αναφέρουμε καν σε ένα δελτίο ειδήσεων. Στην ιστοσελίδα είχαμε σχετικές δημοσιεύσεις: ΕΔΩ και ΕΔΩ

Εάν βρίζει την Κάμαλα Χάρις με τέτοιο τρόπο δημόσια, μπορεί να φανταστεί κανείς τι εκστομίζει πίσω από τις κλειστές πόρτες, αν και όπως αποδεικνύεται μέχρι τώρα, τίποτα δεν μένει κρυφό.

Ο κ. Τραμπ είναι εκτός εαυτού, καθώς δεν μπορεί να αντέξει -σε περίπτωση ήττας- ότι θα χάσει από μία γυναίκα. Αυτό είναι που θα τον “σκοτώσει” απ’ ότιδήποτε άλλο. Γι’ αυτό, έχει αποφασιστεί από τώρα ότι θα απορρίψει το αρνητικό αποτέλεσμα γι’ αυτόν και θα ζητήσει από τους οπαδούς του να …εξεγερθούν.




Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ένα μέρος των ψηφοφόρων του δεν εγκρίνουν τις επιθέσεις εναντίον της κ. Χάρις, η οποία και τις εκμεταλλεύεται. Του απαντά με ψυχραιμία και μία πρωτόγνωρη ηρεμία, τονίζοντας όμως ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρώην Πρόεδρο. Αφήνονται υπονοούμενα για την υγεία του, για τα πρώτα σημάδια ανίας.

Την Κυριακή, έκανε μία δωδεκάλεπτη αναφορά στα γεννητικά όργανα του Άρνολντ Πάλμερ, του θρύλου του παγκόσμιου γκολφ, ενώ μιλούσε υποτίθεται για το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Αρκετοί εξ αυτών που παρακολουθούσαν την εκδήλωση πάγωσαν, αλλά υπήρχαν και άλλοι που γέλασαν δυστυχώς, διότι το σχόλιο είχε στόχο να μειώσει τις γυναίκες. Και προσπάθησε να συνδέσει τη σεξιστική κουβέντα που “πέταξε” με την Κάμαλα Χάρις.

Ο προεκλογικός αγώνας έχει πάρει φωτιά και οι μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις δείχνουν μία αμφίρροπη μάχη που θα κριθεί από μία εκ των επτά πολιτειών-κλειδιά. Η Τζόρτζια, όπου ξαναπήγε η κ. Χάρις -εόρτασε εκει και την 60η επέτειο των γενεθλίων της- μπορεί να δώσει πάλι το νικητή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ουάσιγκτον Πόστ, η σημερινή Αντιπρόεδρος προηγείται του κ. Τραμπ με 4 μονάδες, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι στις παναμερικανικές μετρήσεις η διαφορά μεταξύ τους είναι ελάχιστη. Εμπίπτουν στο περιθώριο λάθους, του συν-πλην 4,5 μονάδες.




Η Κάμαλα Χάρις προηγείται στην Πενσιλβάνια, το Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν. Τη Δευτέρα σχεδίαζε να επισκεφθεί και τις τρεις αυτές πολιτείες, μαζί με Λιζ Τσέινι, κόρη του πρώην αντιπροέδρου Ντικ Τσέινι και πρώην στελέχους των Ρεπουμπλικάνων και πρώην μέλος της αμερικανικής Βουλής.

Ο κ. Τραμπ προηγείται στην Αριζόνα και στη Βόρεια Καρολίνα, αλλά είναι ισόπαλοι στη Νεβάδα.

Έμειναν 16 ημέρες από την ημέρα των εκλογών και οι αναλυτές -ως προειδοποίηση το λένε- υποστηρίζουν ότι δεν είδαμε ακόμα τίποτα. Ο κ. Τραμπ δεν χρησιμοποιεί καν τις ομιλίες που του γράφουν οι συνεργάτες του, οι οποίοι κυριολεκτικά τραβούν τα μαλιά τους, απλά αυτοσχεδιάζει και τα όσα λέει ενοχλούν κυρίως τις γυναίκες ψηφοφόρους του, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Η ώρα της κρίσης για τον πρώην Πρόεδρο είναι πολύ κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Κάνει ό,τι μπορεί για να το «γυρίσει»: Μέχρι και πατάτες σέρβιρε στα McDonald’s ο Τραμπ σε drive through της Πενσιλβάνια* Αντί για κέτσαπ, υπονοούμενα για την Κάμαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αμφίρροπη μάχη όσο ποτέ: 15 μέρες πριν τις εκλογές η Χάρις μόλις 1% μπροστά από τονΤραμπ σε παναμερικανικό επίπεδο* Μάχη στήθος με στήθος στις κρίσιμες 7 Πολιτείες

* Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και συγγραφέας. Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Hellas Journal

  • Το κείμενο μπορεί να δημοσιευθεί με παραπομπή στη Hellas Journal στην αρχή του κειμένου.
  • E-mail: [email protected]

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ψάχνουν τον δράστη της διαρροής των απόρρητων εγγράφων από το Πεντάγωνο: Και αν η δουλειά έγινε από μέσα; Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στην εκπομπή «Σήμερα» (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: