Διαλύεται με πάταγο ο ΣΥΡΙΖΑ: To Σάββατο θα κριθεί το θέμα της διαγραφής Κασσελάκη , μετά τα εξώδικα και τις κατηγορίες για τα Πόθεν Έσχες

Μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ συμμετέχουν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, σε ξενοδοχείο της Αθήνας, Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Στα άκρα οδηγείται η κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του συνεδρίου και των εσωκομματικών εκλογών στις 24 Νοεμβρίου.

Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία επέστρεψε, ως απαράδεκτο, το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη προς τα όργανα του κόμματος, το οποίο ο τέως πρόεδρος είχε αποστείλει, με αφορμή τη διαρροή του «πόθεν έσχες» του σε εφημερίδα.

Το Σάββατο, συνεδριάζει εκτάκτως η Κεντρική Επιτροπή, όπου αναμένεται να εξεταστεί το θέμα της διαγραφής Κασσελάκη, το οποίο έθεσαν η Όλγα Γεροβασίλη και στελέχη των «87».

​​



Είναι μια υπαρξιακού χαρακτήρα η συνεδρίαση της ΚΕ του Σαββάτου καθώς ενδέχεται να τινάξει στον αέρα όχι μόνο την πορεία προς το συνέδριο και τις εσωκομματικές κάλπες, αλλά γενικότερα να κρίνει το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ίδια ώρα, από χθες το βράδυ έχουν αναρτηθεί τα πόθεν έσχες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην ιστοσελίδα του κόμματος, καθώς δόθηκε εντολή από την Κουμουνδούρου για τη δημοσιοποίησή τους.

Ενδεικτικά ο Στέφανος ΚασΣελάκης δηλώνει για το 2023 έσοδα ύψους 1,678 εκατ. δολαρίων και πάνω από 3,5 εκατομμύρια είναι η αποτίμηση των μετοχών του

Ακίνητα, όπως γνωρίζουμε, στις Σπέτσες, γονική παροχή στον Νέο Κόσμο, ιδιοκτησία 55 στρέμματα στη Νέα Υόρκη με βίλα που διατίθεται προς ενοικίαση και έχει δανειακές υποχρεώσεις, σύμφωνα με τη δήλωση του, 1,65 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Σωκράτης Φάμελλος δηλώνει εισόδημα 39.000 και άλλα 1.938 από ακίνητα, καταθέσεις σε οκτώ διαφορετικούς λογαριασμούς που φτάνουν περίπου τις 57.000 και 4 ακίνητα στην Ελλάδα και ένα στη Γερμανία, αλλά έχει και δανειακές υποχρεώσεις που φτάνουν τις 47.000 ευρώ.

Ο Νικόλας Φαραντούρης δηλώνει εισόδημα καθαρό, περίπου 49.000 και από ακίνητα 16.000, μερίσματα, τόκους και δικαιώματα 220 περίπου ευρώ.

Ο Παύλος Πολάκης δηλώνει συνολικό εισόδημα 51.987 ευρώ. Εμφανίζει τρία δάνεια, ένα στεγαστικό και δύο καταναλωτικά ύψους 300.000, 70.000 και 30.000 αντίστοιχα, από τον Φεβρουάριο του 2019 τα δύο τελευταία,

Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει καθαρό εισόδημα 4.166 ευρώ, μετοχές ομολόγων συνολικής αξίας 23.250 και δηλωμένο ποσό των 131.000 ευρώ σε θυρίδα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Πολεμικές συζητήσεις σε ειδυλλιακό φόντο: Στο Ντουμπρόβνικ σήμερα ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής των χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την Ουκρανία

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: