Απίστευτο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

FILE PHOTO: Ο Τζωρτζ Μπάλντοκ (Α) και ο παίκτης του Ολυμπιακού Φρανσίσκο Ορτέγκα (Δ) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Απίστευτο σοκ στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε το βράδυ σήμερα Τετάρτη  νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα προκαλώντας ανείπωτη θλίψη.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Ο θάνατος του Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας, που κλήθηκε από τον διαχειριστή της οικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εκτιμάται ότι η σύζυγός του τον καλούσε στο κινητό και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, οπότε και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του ακινήτου που τον εντόπισε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπάλντοκ βρέθηκε στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο μετέβη η Ασφάλεια και κατόπιν ιατροδικαστής.

  • Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή, ενώ ο άνδρας δεν φαίνεται να είναι χτυπημένος. Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι το σώμα του είναι πεντακάθαρο.

Γεννημένος στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν πάρει μεταγραφή φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία ήταν και 12 φορές διεθνής.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μίλτος Τεντόγλου: Για τρίτη διαδοχική χρονιά στους τρεις φιναλίστ για τον τίτλο του Κορυφαίου Ευρωπαίου Αθλητή το…τρομερό παιδί από τα Γρεβενά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: