Ανατροπή στο τροχαίο του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: Συνεφλήθη 50χρονος για ψευδή κατάθεση* Ο ανήλικος γιος του οδηγούσε το μηχανάκι [video]

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης SS via YouTube Krititv




Στη σύλληψη ενός 50χρονου άνδρα για ψεύδη κατάθεση προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο, μετά τη διερεύνηση τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 21-10-2024, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα, το σοβαρό τραυματισμό του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μανώλη Παπακαλιάτη, πατέρα του σκηνοθέτη και ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της αστυνομίας, το δίκυκλο που παρέσυρε τον επιχειρηματία, το οδηγούσε ο ανήλικος γιος του 50χρονου άνδρα ο οποίος ανέλαβε αρχικά την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος ήταν ο οδηγός.

Το νέο αυτό στοιχείο καταδείχθηκε μέσα από μαρτυρίες ενώ πιθανό είναι να εξετάστηκε και υλικό από κάμερα.




Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου το απόγευμα της Παρασκευής 25-10-2024, ενώ το αυτόφωρο για τον ανήλικο έχει παρέλθει και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διπλή γιορτή σήμερα στη Θεσσαλονίκη: Τι έγινε σαν σήμερα πριν από 112 χρόνια στην συμπρωτεύουσα* Δένδιας: Χρόνια πολλά στην ιστορική πρωτεύουσα πόλη των Βαλκανίων!

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: