Ακόμη δεν ξέρουμε για ποιον … αλλά οι εργασίες για τους πανηγυρισμούς επί τη εκλογή του νέου ή της νέας ενοίκου του Λευκού Οίκου έχουν ξεκινήσει…

epa11677720 Workers construct the inaugural parade reviewing stand, where the incoming president, vice president, their spouses and families will watch the parade that follows the 2025 presidential inauguration, outside the White House in Washington, DC, USA, 23 October 2024. EPA/AARON SCHWARTZ




Χτίστες και μηχανικοί κατασκευάζουν την μεγάλη εξέδρα όπου ο νικητής των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου θα πανηγυρίσει μαζί με σύζυγο, οικογένειες και επιτελείο.

Η κατασκευή γίνεται έξω από τον Λευκό Οίκο και από κει θα παρακολουθήσει ο επόμενος ή η επόμενη ένοικος του Λευκού Οίκου την παρέλαση που συνηθίζεται μετά την προεδρική ορκωμοσία.

Όμως, μέχρι τότε υπάρχει χρόνος: Ουσιαστικά είναι λίγος, αλλά ο δρόμος μέχρι την 5η Νοεμβρίου είναι δύσκολος με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν μια κουρσα στήθος με σήθος ανάμεσα στην υποψήφια των Δημοκρατικών και νυν αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, και τον πρώην πρόεδρο και υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: