«Αυτή η νίκη ήταν για τον George»: Ύμνοι από τα διεθνή ΜΜΕ για την Εθνική με συγκινητικές αναφορές για τον αδικοχαμένο Μπάλντοκ [βίντεο]

Greece reacts after winning the UEFA Nations League match between England and Greece in London, Great Britain, 10 October 2024. EPA/ANDY RAIN




Οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας αποθεώθηκαν από τον βρετανικό και διεθνή Τύπο, όχι μόνο για την επική νίκη με 2-1 μέσα στο Λονδίνο επί της φιναλίστ του Euro Αγγλίας, αλλά και για το «διπλό» στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Με τη φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ «υψωμένη οι Ελληνες παίκτες πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη της χώρας τους απέναντι στην Αγγλία αποτίοντας φόρο τιμής στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ, γράφει η εφημερίδα Guardian.


«Η Ελλάδα τα έδωσε όλα για τον Μπάλντοκ στη νίκη επί της Αγγλίας», γράφει χαρακτηριστικά το BBC Sports.

«Αγγλία 1-2 Ελλάδα: Το διπλό του Βαγγέλη Παυλίδη ζαλίζει το Γουέμπλεϊ και χαλάει τις ελπίδες του Λι Κάρσλεϊ να γίνει προπονητής», σημειώνει το Sky Sports.

«Για το Γιώργο» – η Ελλάδα αφιερώνει τη νίκη της επί της Αγγλίας στον Τζορτζ Μπάλντοκ, επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σχολιάζοντας: «Η ελληνική τραγωδία της Αγγλίας: Η Αγγλία ήταν ένα άμορφο χάος κατά τη διάρκεια της ήττας της από την Ελλάδα με 2-1 ».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

«Μαύρη ημέρα με λίγο φως»: Γιοβάνοβιτς και Μπακασέτας μιλούν για τη νίκη εν μέσω πένθους* «Ντροπή που κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν την τραγωδία»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: