Βίντεο ντοκουμέντο από τον απίστευτης αγριότητας ξυλοδαρμό 14χρονης από συνομήλικές της στο κέντρο της Γλυφάδας

Εικόνα από το βίντεο ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα. Teaser via Glomex@ERT News




Aναίσθητη από το ξύλο, άφησαν μία μαθήτρια μόλις 14 ετών, παρέα 20 ατόμων, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση να έχουν δύο συνομήλικες συμμαθήτριές της.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Γλυφάδας, στην οδό Λαζαράκη, στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Η μαθήτρια βρισκόταν εκεί μαζί με δύο φίλες της, όταν δέχτηκε επίθεση από δύο άλλα δεκατετράχρονα κορίτσια. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, πετώντας την κοπέλα στο έδαφος.

Κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει το ανήλικο κορίτσι, ούτε να σταματήσει τους δράστες, ενώ κάποιοι βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό. Η μαθήτρια αναγνώρισε ελάχιστα από τα πρόσωπα της επίθεσης, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς, έχασε της αισθήσεις της από τον ξυλοδαρμό και δεν μπόρεσε να δει ποιοι την χτυπούσαν.

Η αριστούχος 14χρονη μαθήτρια έζησε τον απόλυτο εφιάλτη καθώς οι συνομήλικες της και ομάδα πολλών ανηλίκων, την κλωτσούσαν στο κεφάλι, μέχρι που την άφησαν αναίσθητη και αβοήθητη.

Συνελήφθησαν δύο συμμαθήτριες της και οι γονείς τους, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που δέχθηκε επίθεση η μαθήτρια.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται στο Αγλαΐα Κυριακού, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

To ERTNews εξασφάλισε βίντεο – ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης.




 

Με πληροφορίες από ertnews.gr

 

Εφιαλτικές στιγμές για 14χρονη στη Γλυφάδα: Τη χτύπησαν, λιποθύμησε και προσπάθησαν να τη γδύσουν – Συλλήψεις ανήλικων μαθητριών και των γονιών τους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: