Βίντεο από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ στην Κηφισιά: Εμβόλισε περιπολικά, έπεσε σε κολώνα, «σφηνώθηκε» σε οικοδομή [video]

Στιγμιότυπο από την καταδίωξη από Αχαρνές σε Κηφισιά. Teaser via Glomex@ERT




Βίντεο από την σημερινή επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος που ξεκίνησε από τις Αχαρνές και κατέληξε με δυο συλλήψεις στην Κηφισιά, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Στο οπτικό υλικό έχει καταγραφεί καρέ – καρέ η καταδίωξη που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν δύο Ρομά έκλεψαν ένα αυτοκίνητο ενός πολίτη, ο οποίος είχε σταθμεύσει και είχε αφήσει τα κλειδιά στη μίζα για να πάρει κάτι από το περίπτερο.

Το καταδιωκόμενο όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, δεν σταματάει σε καμία πινακίδα, σε κανένα stop ενώ προσπάθησε να περάσει και κάποιο φορτηγό το οποίο προπορευόταν.

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, ο οδηγός του ΙΧ δεν σταμάτησε στα σήματα των ανδρών της ΕΛΑΣ, μάλιστα χτύπησε και δυο περιπολικά, ενώ στη συνέχεια έπεσε πάνω σε κολώνα και στη συνέχεια “καρφώθηκε” στον προαύλιο χώρο οικοδομής.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι δύο δράστες ενώ είχε τραυματιστεί νωρίτερα και ένας πολίτης. Και οι δύο βρίσκονται στο τμήμα της περιοχής και αύριο αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα.




Με πληροφορίες από ertnews.gr

 

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Κηφισιά με έναν τραυματία: Ρομά έκλεψαν ΙΧ, το έριξαν πάνω σε περιπολικά, τράκαραν σε κολώνα και βρέθηκαν μέσα σε οικοδομή * Δυο συλλήψεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: