Τραγωδία στην Σαρδηνία: Άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό, την κόρη του, τραυμάτισε άλλους τέσσερις ανθρώπους και αυτοκτόνησε

FILE PHOTO: Italy’s Carabinieri officers EPA/CLAUDIO GIOVANNINI




Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Σαρδηνία, στην πόλη Νουόρο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένας άνδρας δολοφόνησε την σύζυγό του, την κόρη του και τραυμάτισε βαριά την μητέρα του, τα δυο μικρότερα παιδιά του και έναν γείτονα που είχε σπεύσει σε βοήθεια. Στην συνέχεια, χρησιμοποιώντας πάντα το ίδιο περίστροφο, αυτοκτόνησε.

Στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο δολοφόνος μαζί με την οικογένειά του, έφτασαν αμέσως δυνάμεις των καραμπινιέρων και της ιταλικής αστυνομίας.

Η κόρη του δράστη που βρήκε τραγικό θάνατο λεγόταν Μαρτίνα και ήταν 26 ετών. Τα δύο μικρότερα αδέλφια της, τα οποία έχουν τραυματισθεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είναι 9 και 14 ετών.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, μητέρα του δολοφόνου, 83 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Οι καραμπινιέροι και οι εισαγγελικές αρχές συλλέγουν την ώρα αυτή στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το τί μπορεί να προκάλεσε την δολοφονική μανία του δράστη.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ του Θ. Ανδρεάδη – Συγγελάκη
Ρώμη, Ιταλία

Αντιδράσεις στο Μιζούρι για την εκτέλεση του Μαρσέλους Γουίλιαμς: Είχε καταδικαστεί με άκρως ανεπαρκή στοιχεία και πάλευε για να αποδείξει την αθωότητά του [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: