To κυπριακό γλέντι του Εργκίν Αταμάν: Αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, ανταπέδωσε χορεύοντας παραδοσιακούς σκοπούς [video]

Ο Αταμάν… επί τω έργω / Φωτογραφία: Screenshot via TikTok




Στην Κύπρο βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» και ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Ειδικότερα, οι Κύπριοι διοργανωτές, το βράδυ του Σαββάτου (14/9), παρέθεσαν δείπνο προς τις ομάδες του τουρνουά, δηλαδή προς τον Παναθηναϊκό, την Μπάγερν Μονάχου και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μάλιστα, δεν δίστασε να χορέψει και παραδοσιακούς χορούς, όπως φανερώνουν και τα βίντεο που ακολουθούν.

Σημειώνεται πως οι Κύπριοι διοργανωτές, το βράδυ του Σαββάτου, παρέθεσαν δείπνο προς τις ομάδες του τουρνουά, δηλαδή προς τον Παναθηναϊκό, την Μπάγερν Μονάχου και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν δίστασε να γίνει ένα με την κυπριακή παράδοση και να χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

@pao_bc Coach Ataman enjoys the Gala and engages with Cypriot Tradition 💚 #WeTheGreens #paobcaktor #PAOFans #LiveTheGreenMagic #panathinaikos #paobc #coach ♬ πρωτότυπος ήχος – Panathinaikos BC

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή στην Κύπρο, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έτσι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

@pao_bc Enjoying Neofytos Chandriotis Tournament’s Gala to the fullest! ☘️ #WeTheGreens #paobcaktor ♬ πρωτότυπος ήχος – Panathinaikos BC

Αποθεωτική υποδοχή του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έτυχε θερμής υποδοχής στην Κύπρο καθώς περισσότερα από 500 άτομα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και υποδέχθηκαν με συνθήματα τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τραγουδούν ρυθμικά το όνομα του Κώστα Σλούκα.

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

  • Κυριακή 15/9: Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (19:00, COSMOTE SPORT 7HD)
  • Δευτέρα 16/9: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:30, COSMOTE SPORT 7HD)

Πριν το Champions League πέτυχε μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα της Ισπανίας: «Τρίποντο»… ψυχολογίας για τον Βισίνιους και τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-0 τη Σοσιεδάδ)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: