Νεκρός με μαχαιριά στην πλάτη βρέθηκε 68χρονος στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η σύζυγος του, σε σοκ η 11χρονη κόρη που ειδοποίησε την Αστυνομία

File Photo Περιπολικό και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σε αστυνομική επιχείρηση. Photo screnshot via ERT TV




Θρίλερ στο Πέραμα της Κέρκυρας, με έναν 68χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με θανατηφόρο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Την αστυνομία ειδοποίησε η 11χρονη κόρη του θύματος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προσαχθεί η σύζυγος του θύματος στην Ασφάλεια Κέρκυρας στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Η σύζυγος του 68χρονου,  ομολόγησε πως εκείνη του κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, μαχαίρι κουζίνας το οποίο βρέθηκε στο χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβαντίδης, ο οποίος εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο θάνατος επήλθε από χτύπημα κάτω από την αριστερή κλείδα από ίσον τέμνων όργανο, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος είναι 49 χρόνων, υπήκοος Ρωσίας και το ζευγάρι έχει ένα παιδί, 11 ετών. Στο διάστημα 2022 – 2023 το ζευγάρι είχε απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά οικογενειακής βίας.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως το μικρό κοριτσάκι, παιδί του ζευγαριού, τηλεφώνησε σε κατάσταση σοκ στο 100 και επί τόπου έφτασαν αμέσως αστυνομικοί, ενώ  κατεφτασε και ο ιατροδικαστής Κέρκυρας για να εξετάσει επί τόπου το σκηνικό του φονικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία xρόνια υπήρξαν αρκετές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και από τον άνδρα και από τη γυναίκα, ενώ στο παρελθόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις τόσο μετά απο καταγγελία του άνδρα όσο και της γυναίκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews

Ταλαιπωρία για 977 επιβάτες του πλοίου «Ελυρος»: Απέπλευσε τελικά τα ξημερώματα από τον Πειραιά, είχε βλάβη στις ηλεκτρομηχανές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: