Θα συνεχιστεί και την Τρίτη η συνεδρία του Συνοδικού Δικατηρίου για την Μονή Οσίου Αββακούμ: Μαραθώνια συνεδρίαση σε έντονο κλίμα και χωρίς καν διάλειμμα

FILE PHOTO: Μοναχοί της Μονής Αββακούμ προσέρχονται να καταθέσουν στο δικαστήριο. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ/ ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη η συνεδρία του Συνοδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα, πηγές ανέφεραν στο ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συνεδρία η οποία συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ, θα συνεχιστεί και αύριο το πρωί, αλλά δεν είναι γνωστό ακόμη τι ώρα θα ξεκινήσει.

  • Η μαραθώνια συνεδρία της Δευτέρας ήταν πολύ έντονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ δεν έγινε διάλειμμα ούτε για μεσημεριανό.

Στη συνεδρία είχαν κληθεί οι κατηγορούμενοι και ο μάρτυρας κατηγορίας, που είναι ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως δεν υπάρχει πρόθεση νέας αναβολής της υπόθεσης και αν χρειαστεί, θα συνεχιστεί η διαδικασία τις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθεί.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΕΑΝ/ΓΒΑ

 

Δικάζονται σήμερα οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, ενώ τους εγκατέλειψε και ο τέταρτος δικηγόρος τους: Συνέρχεται το Συνοδικό Δικαστήριο για την υπόθεση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: