Στον Εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το μωρό τους στη Θέρμη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι γονείς, έγκυος στον 5ο μήνα η γυναίκα [video]

Το σημείο που σημειώθηκε το φοβερό τροχαίο / Φωτογραφία: Screenshot via Glomex




Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται σήμερα ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα αντρόγυνο και το δύο ετών παιδί τους, που κινούνταν πεζή, σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Εις βάρος του, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο 37χρονος και η 34χρονη γυναίκα του (έγκυος στον 5ο μήνα) νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ το ανήλικο νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.




Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το ζευγάρι (ημεδαποί) και το παιδί είναι μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου.

H κατάσταση της υγείας των θυμάτων 

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ο 37χρονος άντρας, που μαζί με την 34 έγκυο σύζυγό του και το δύο ετών παιδί τους παρασύρθηκαν, χθες, και τραυματίστηκαν από όχημα που οδηγούσε 46χρονος, υπό την επήρεια αλκοόλ, σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της γυναίκας, η οποία επίσης νοσηλεύεται στην Εντατική, είναι σταθερή, ενώ το παιδάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Τα 10 μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των οικογενειών: Σήμερα η εξειδίκευσή τους από Γεωργιάδη και Κεραμέως με συνέντευξη τύπου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: