Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν * Ένα 24ωρο στην Εντατική μετά το εγκεφαλικό στην σκηνή του Ηρωδείου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

FILE PHOTO: Η σπουδαία Μαρινέλλα τραγουδά στην συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ




Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρωδείου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Υγεία».

Όπως αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί, η κατάστασή της είναι κλινικά σταθερή, αλλά κρίσιμη, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη χθες το βράδυ.

Το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης». 

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο για την πορεία της υγείας της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα εξακολουθεί να μην είναι διασωληνωμένη και έχει επικοινωνία.

Η μεγάλη τραγουδίστρια παραπονιόταν για ισχυρό πονοκέφαλο πριν ξεκινήσει η χθεσινοβραδινή συναυλία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μετά την κατάρρευσή της, είχε τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

Το τραγικό περιστατικό χθες βράδυ το Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα είχε νιώσει πολύ έντονο πονοκέφαλο προτού βγει τη σκηνή όμως ξεκίνησε κανονικά για να καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι.

Τότε συνέβησαν όλα, καθώς  ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσεκαι παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθεί από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο “Υγεία”,  ενώ η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η  σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη και πρέπει να συμπληρωθεί τουλάχιστον το πρώτο 24ώρο για να υπάρχει καλύτερη εικόνα της κατάστασης.

 




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/protothema.gr

 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο: Κατέρρευσε η Μαρινέλλα στην σκηνή του Ηρωδείου στη διάρκεια της συναυλίας της, τελικά ήταν εγκεφαλικό επεισόδιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: