Σοβαρό τροχαίο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης: Αυτοκίνητο παρέσυρε ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωση των γονιών

File Photo: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Στέφανος Ρεπάνης




Αυτοκίνητο παρέσυρε τρεις πεζούς σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Επί τόπου βρέθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Εντολή να κρατηθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Κατά πληροφορίες, από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται εάν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Οι γονείς (37 ετών ο άνδρας και 34 η γυναίκα) διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ το δίχρονο παιδί, που τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, μεταφέρθηκε κι αυτό σε νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Επίθεση με πυροβολισμούς το βράδυ της Τρίτης σε αυτοκίνητο όπου βρισκόταν παρέα νέων στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τέσσερις κάλυκες εντόπισε η αστυνομία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: