Σημαντική η παρουσία της Κύπρου το διεθνές φόρουμ FISU στην Κροατία: Με τρεις φοιτητές η συμμετοχή της, έλαβαν μέρος 48 χώρες

FILE PHOTO: Το προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Με τρεις φοιτητές εκπροσωπήθηκε η Κύπρος στο συνέδριο της FISU που έγινε στο Ζάγκρεμπ, ένα διεθνές φόρουμ που συγκεντρώνει φοιτητές, αθλητές, υπεύθυνους καθηγητές και άλλους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Φέτος έλαβαν μέρος 48 χώρες, με κοινό στόχο την προώθηση του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, την κυπριακή αποστολή αποτέλεσαν η Στέφανη Νικολάου από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ως FISU Ambassador, η Δημητριάνα Χαραλάμπους από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Σταύρος Χατζηκωστής από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Συμμετείχαν σε παρουσιάσεις, εργαστήρια και ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του αθλητισμού και της εκπαίδευσης, ενώ αντάλλαξαν απόψεις με νέους από διαφορετικές χώρες στη βάση του κοινού τους πάθους για τον αθλητισμό και τη φοιτητική ζωή.

Την αποστολή συνόδευσαν οι Αιμίλιος Σολωμού (αρχηγός αποστολής) και Εύρος Δημοσθένους (βοηθός αποστολής), καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ/ΚΑ/ΜΚ

Θα επαναληφθούν οι διαπραγματεύσεις για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας (video): «Δεν τελειώσαμε, συνεχίζουμε» είπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από 4 ώρες συνεδρίασης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: