Σεξουαλική παρενόχληση και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κάνει ο Αλ Φαγιέντ: Ο πρώην μπάτλερ της αποκαλύπτει πώς «έτρεμε από αηδία» όταν άκουσε την «ανάρμοστη πρόταση»

File Photo: H πριγκίπισσα Νταϊάνα. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ.




Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ είχε κάνει «ανάρμοστη πρόταση» στην αείμνηστη Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας , αποκάλυψε σήμερα ο πρώην μπάτλερ της, Πολ Μπάρελ .

Ο πρώην ιδιοκτήτης των Harrods λέγεται ότι είπε στην Νταϊάνα ότι ήθελε να κοιμηθεί μαζί της, αφήνοντάς την να «τρέμει» από αηδία, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μπάρελ.

Η Νταϊάνα, η οποία πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι με τον γιο του Αλ Φαγιέντ, Ντόντι , τον Αύγουστο του 1997, είχε χαρακτηρίσει τον ηλικιωμένο άνδρα «ερπετό» και επίσης «Yoda», όπως λέγεται ο  χαρακτήρας του Star Wars , πρόσθεσε ο Μπάρελ.

Ο πρώην μπάτλερ. που εργάστηκε για την Νταϊάνα μεταξύ 1987 και 1997, είπε ότι ήταν «αηδιασμένη» από τη συμπεριφορά του Αλ Φαγιέντ – και πρόσθεσε ότι, αν ζούσε η πριγκίπισα, θα υποστήριζε τις γυναίκες που τώρα κατηγορούν τον μεγιστάνα για σεξουαλική επίθεση.

Μια  έρευνα του BBC την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι πέντε γυναίκες πρώην υπάλληλοι κατηγόρησαν τον Αλ Φαγιέντ ότι τις βίασε – και η MailOnline αποκάλυψε χθες ότι άλλες 23 γυναίκες έχουν κάνει  καταγγελίες για αυτόν.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας – ο οποίος πέθανε στο Λονδίνο σε ηλικία 94 ετών τον Αύγουστο του περασμένου έτους – φέρεται να διέπραξε τις επιθέσεις κατά τη διάρκεια που ήταν ιδιοκτήτης του καταστήματος, μεταξύ του 1984 και του  2010, οπότε και πωλήθηκε.

Η εταιρεία λέει ότι περισσότερες από 20 γυναίκες πρώην εργαζόμενες στο Harrods έχουν εμφανιστεί για να τον κατηγορήσουν για σεξουαλική κακοποίηση και για την παγίωση μιας «κουλτούρας φόβου» στο πολυκατάστημα.

Μερικές από τις εμπλεκόμενες ισχυρίζονται ότι εξαναγκάστηκαν να υποβληθούν σε επεμβατικές ιατρικές εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα , με τα αποτελέσματα να αποστέλλονται απευθείας στον ίδιο τον Αλ Φαγιέντ.

Τραγικές λεπτομέρειες των κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών των βιασμών από τις γυναίκες, παρουσιάστηκαν σε ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται Al Fayed: Predator στο Harrods.

Οι επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Φαγιέντ λέγεται ότι δεν έγιναν μόνο στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένου του διαμερίσματός του στο Mayfair στην πρωτεύουσα, αλλά και στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Ritz που του ανήκε, και στο Σεν Τροπέ  στη Γαλλία καθώς και στο Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τώρα ο Μπάρελ μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με όσα λέει ότι του είπε η Νταϊάνα για τις συναντήσεις της με τον Αλ Φαγιέντ, τον οποίο συνάντησε για πρώτη φορά σε έναν αγώνα πόλο το 1986, όταν ήταν παντρεμένη με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο.

Ο πρώην βασιλικός μπάτλερ είπε στη Sun On Sunday : «Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν βγήκε τρέχοντας από το γραφείο του τρέμοντας και μου είπε, και αυτά είναι ακριβώς τα λόγια της: «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου γιατί στην αιγυπτιακή παράδοση πρώτος πάει ο πατέρας».

“Είπε, “Θα κοιμηθώ μαζί σου”. Στη συνέχεια είπε σοκαρισμένη, “Μπορείς να φανταστείς να κάνεις έρωτα με τον Yoda;” Έτσι τον αποκαλούσε με αηδίασε η συμπεριφορά του.

«Πίστευε ότι αυτό ήταν δικαίωμά του και ότι θα συνέβαινε στην πραγματικότητα – ότι θα κοιμόταν πραγματικά με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Και αυτό ήταν πάντα στο μυαλό της σε όλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ντόντι ».

Ο Μπάρελ είπε πώς ο Αλ Φαγιέντ  χάριζε στην Νταϊνα δώρα, όπως gadget και παιχνίδια στον υπολογιστή, που έφταναν στο παλάτι του Kensington μόνο για να τα στείλει πίσω.

Της επέτρεψε επίσης να χρησιμοποιήσει μια μυστική είσοδο στο κατάστημά του Harrods στο Knightsbridge, στο δυτικό Λονδίνο.

Η Νταϊάνα και ο παραγωγός ταινιών Ντόντι ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν ο Αλ Φαγιέντ την προσκάλεσε μαζί με τους γιους της Γουίλιαμ και Χάρι στην έπαυλή του το 1997 .

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φιλιέται εκείνο το καλοκαίρι στο πολυτελές γιοτ που ανήκε στον πατέρα του Ντόντι, το Jonikal.

Ο Μπάρελ πρόσθεσε: «Όλοι επικετρωθήκαμε στον Ντόντι και την Πριγκίπισσα. Αλλά, πραγματικά, αυτός που κινούσε τα νήματα ήταν ο Αλ Φαγέντ.

«Αυτό που ήθελε πάνω από όλα ήταν να σχετίζεται με τη βασιλική οικογένεια. Ο Φαγιέντ αγόρασε το σκάφος πριν από αυτές τις διακοπές για να μπορέσει ο Ντόντι να προσφέρει στην Νταϊάνα διασκέδαση και ψυχαγωγία κατ’ ιδίαν.

«Ξόδεψε εκατομμύρια προσπαθώντας να την φλερτάρει και ο γιος του ήταν απλώς ένα πιόνι στο παιχνίδι του».

Ο Μπάρελ είπε επίσης ότι είδε τον Αλ Φαγιέντ να αγγίζει ακατάλληλα γυναίκες, προσθέτοντας: «Τα χέρια του ταξίδευαν. Κυριολεκτικά έβαζε τα χέρια του στις κυρίες χωρίς να ρωτήσει.

  • «Με την Νταϊάνα, δεν μπορούσε να πάει πολύ μακριά. Πάντα είχε το πάνω χέρι γιατί δεν είχε την πολυτέλεια να τη χάσει. Δυστυχώς, οι περισσότερες από τις κυρίες που δούλευαν γι ‘αυτόν δεν το έκαναν.

«Έλεγε πώς ο Φαγιέντ έβαζε πάντα τα χέρια του πάνω της. Οι άνθρωποι δεν αγγίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά τον είδα να της χαϊδεύει το χέρι και να καθυστερεί πολύ, να της φιλάει το χέρι σχεδόν σαν κατοικίδιο και να βάζει το χέρι του γύρω από τη μέση της. ‘

Ο Μπάρελ πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι [η Νταϊάνα] θα ξαφνιαζόταν από αυτούς τους ισχυρισμούς [για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις]  επειδή ήξερε ότι ήταν ανατριχιαστικός με τις γυναίκες.

«Αν η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν εδώ, θα είχε σταθεί μαζί τους, ενωμένη και θα έλεγε: «Λοιπόν, θα μπορούσε να μου είχε συμβεί. Δεν συνέβη. Δόξα τω Θεώ. Αλλά θα είμαι μαζί σας σε όλη τη διαδρομή». ‘

Με πληροφορίες από The Daily Mail

Life: «The Lighthouse» – Η Στίβι Νικς κυκλοφόρησε τραγούδι για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα – «Να υπερασπιστούμε τις γυναίκες των ΗΠΑ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: