Σέρτζιο Ολιβέιρα προς τους φίλους του Ολυμπιακού: “Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, να φορέσω τα ερυθρόλευκα χρώματά μας…”[video]

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με την φανέλα του Ολυμπιακού. Photo via screenshot Instagram sergioliveira27




Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους φίλους του Ολυμπιακού θέλησε να μεταφέρει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, μέσω ενός βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο 32χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος, που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» πριν από τέσσερις μέρες, πέρασε ένα βίντεο με τον ίδιο να ποζάρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού τόσο απ’ τα αποδυτήρια, όσο κι απ’ τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Τώρα, είμαι ένας από εσάς, Ολυμπιακέ. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, να φορέσω τα ερυθρόλευκα χρώματά μας και να νιώσω όλη την ενέργειά σας. Ας έχουμε μία σπουδαία σεζόν», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ολιβέιρα.

“Now I’m one of you @olympiacosfc! Can’t wait to step onto a full Karaiskakis Stadium, wear our red-and-white colors, and feel all your energy. Let’s have a great season!”

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: