Πολύ σοβαρή η κατάσταση της Μαρινέλλας μετά το εγκεφαλικό στη σκηνή του Ηρωδείου: Το ιατρικό ανακοινωθέν και τα νεότερα [video]

FILE PHOTO Από την παράσταση «Μαρινέλλα – Το Μιούζικαλ» ΑΠΕ ΜΠΕ / STR




Ώρες αγωνίας για την μεγάλη μορφή του ελληνικού τραγουδιού τη Μαρινέλλα η οποία νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη χθες στη σκηνή του Ηρωδείου την ώρα που τραγουδούσε.

Η Μαρινέλλα είχε νιώσει έντονο πονοκέφαλο προτού βγει τη σκηνή όμως ξεκίνησε κανονικά για να καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».




Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της, είναι η κόρη της Τζωρτίνα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον αλλά παραπονέθηκε για πόνο στο κεφάλι τον οποίο απέδωσε στην πτώση της. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος». 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο: Κατέρρευσε η Μαρινέλλα στην σκηνή του Ηρωδείου στη διάρκεια της συναυλίας της, τελικά ήταν εγκεφαλικό επεισόδιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: