Ωρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ: Το ταξίδι του στην «ανανεωμένη» Europa League ξεκινάει από την Πόλη, θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ [video]

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ , κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ατρόμητος – ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο γήπεδο Περιστερίου, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν απόψε (25/9, 22:00 – Cosmote Sport 2 HD) το ταξίδι τους στο «ανανεωμένο» Europa League και η πρώτη τους στάση είναι η Κωνσταντινούπολη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν παιχνίδι επιπέδου… Champions League στην πρεμιέρα τους στη League Phase της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, καθώς θα φιλοξενηθούν από την πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατάσαραϊ στο «RAMS Park».

Η πρώτη αντίπαλος του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μια ομάδα με «αστεράτο» μπατζετ και αυτό φαίνεται από μια… απλή ματιά στο ρόστερ της. Μεταξύ άλλων ο Οκάν Μπουρούκ έχει στη «φαρέτρα» του παίκτες μεγάλης κλάσης, όπως οι Ντρις Μέρτενς, Μάουρο Ικάρντι, Μίτσι Μπατσουαγί και Βίκτορ Οσιμέν.

Ο προπονητής της Τσιμ Μπομ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Χακίμ Ζίγιες και τον αρχηγό της ομάδας και βασικό τερματοφύλακα, Φερνάντο Μουσλέρα, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Από την πλευρά του ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεση του τους γνωστούς τραυματίες Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή.

Η αποστολή των Θεσσαλονικιών: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Οττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Πηγή: gazzetta.gr

Αποσύρεται ο Ραφαέλ Βαράν μετά το νέο τραυματισμό του: Αδοξο τέλος για την σπουδαία καριέρα του Γάλλου στόπερ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: