Ο Τραμπ βλέπει «συνωμοσίες», επαναφέρει τον ισχυρισμό για τα ζώα και τρέμει την Τέιλορ: Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στην εκπομπή των Οικονόμου και Παυλόπουλου, στον ΣΚΑΪ [video]

Ο αναλυτής του Σκάι στην Ουάσιγκτον και αρθρογράφος και ανταποκριτής της Hellas Journal στο Λευκό Οίκο, Μιχάλης Ιγνατίου με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο Φωτογραφία από το κανάλι Σκάι




Απ’ όλα είχε ο μπαξές χθες στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ζει πλέον έντονα τον ρυθμό των Προεδρικών Εκλογών: Και δημοσκοπήσεις και σενάρια συνωμοσίας, και πολλά νεύρα από την πλευρά του πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- πήρε στα χέρια του την προεκλογική του εκστρατεία, μετά την ήττα στην τηλεμαχία στη Φιλαδέλφεια.

Ενώ οι σύμβουλοι του ζητούσαν να απαντήσει θετικά στην πρόκληση της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις για ένα δεύτερο ντιμπέιτ, ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται, θεωρώντας ότι δεν θα τον εξυπηρετήσει (Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ).

Σε ανάρτηση του έγραψε ότι “ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ!” -μετρά και την τηλεμαχία του με τον Μπάιντεν τον Ιούνιο, που οδήγησε σε αποχώρηση από τον προεκλογικό αγώνα τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Οι Δημοκρατικοί εκμεταλλεύθηκαν την άρνηση του κ. Τραμπ για να υποστηρίξουν ότι φοβάται να αντιμετωπίσει ξανά την Αντιπρόεδρο, η οποία συνεχίζει την περιοδεία της, λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλες συγκεντρώσεις.




Οι δύο δημοσκοπήσεις (ΕΔΩ) μετά το ντιμπέιτ αύξησαν την αυτοπεποίθηση της, καθώς της δίνουν υψηλά νούμερα, εκτός του στατιστικού λάθους. Και στις δύο προηγείται με πέντε μονάδες. Βεβαίως, θα γίνει μία διόρθωση τις επόμενες μέρες, εκτός αν τελικά είναι πολύ μεγάλη η επιρροή της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, η οποία επανήλθε με νέο μήνυμα προς τους οπαδούς της για να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους.

Η δήλωση της, και αυτή τη φορά ήταν πολιτική. Μίλησε και για την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου και για την ανάγκη να συνεχίσει τη σημερινή της πορεία η Αμερική. Φαίνεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, και θεωρείται σίγουρο ότι θα βρεθεί σύντομα δίπλα στην κ. Χάρις σε μία από τις συγκεντρώσεις της.

Στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων επικρατεί μεγάλη νευρικότητα και θυμός για την Τέιλορ Σουίφτ, και προσπαθούν να βρουν το αντίπαλο δέος, ένα γνωστό τραγουδιστή ή μία γνωστή τραγουδίστρια που θα υποστηρίξει με τον ίδιο τρόπο τον κ. Τραμπ.

Ο πρώην Πρόεδρος επανέλαβε και χθες ότι οι μετανάστες από την Αϊτή, που βρίσκονται στην πολιτεία του Οχάιο τα τρώνε κατοικίδια ζώα των πολιτών. Και ο κυβερνήτης της πολιτείας, που είναι Ρεπουμπλικάνος και ο δήμαρχος της πόλης Σπρίνγκφιλντ, τον διέψευσαν κατηγορηματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον πρώην Πρόεδρο. Έλυσε το σχοινί και δρα και αντιδρά με τον γνωστό ανεξέλεγκτο τρόπο του.

Το δημαρχείο της πόλης εκκενώθηκε μετά από απειλή για βόμβα. Έγινε το Σπρίνγκφιλντ μέρος της νέας συνωμοσιολογίας των οπαδών του κ. Τραμπ, οι οποίοι επίσης ισχυρίστηκαν ότι μέσα στα σκουλαρίκια της κ. Χάρις είχαν τοποθετηθεί ειδικά ακουστικά από γερμανική εταιρεία, μέσω των οποίων της έδιναν οδηγίες οι σύμβουλοι της. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο –(Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ).

Τέλος, στον κ. Τραμπ καταλογίζεται το μέγα λάθος -όχι στους συμβούλους του- ότι η Κάμαλα Χάρις είναι …Μπάιντεν -αποδείχθηκε από την εμφάνιση της στο ντιμπέιτ ότι δεν έχει καμία σχέση. Κακώς την υποτίμησαν, λοιπόν…

* Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και συγγραφέας. Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Hellas Journal

  • Αν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ η αναδημοσίευση των σχολίων χωρίς τη γραπτή έγκριση της ιστοσελίδας, το κείμενο μπορεί να δημοσιευθεί με παραπομπή στη Hellas Journal στην αρχή και στο τέλος του κειμένου.
  • E-mail: [email protected]

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Τι γυρεύουν οι Αμερικάνοι στην Κύπρο; Και γιατί “στενοχωρούν” τους Τούρκους, τους …καλούς φίλους και συμμάχους τους; Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στο δελτίο του Omega (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: