Ο Τραμπ απευθύνθηκε στους οπαδούς του και “φώναξε” ότι “δεν θα παραδοθεί ποτέ”: «Θα σας αγαπώ πάντα που με υποστηρίζετε, ενότητα, ειρήνη, κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά»…

epa11603142 Former US President Donald Trump speaks at a campaign rally at the Expo at World Market Center in Las Vegas, Nevada, USA, 13 September 2024. EPA, BIZUAYEHU TESFAYE




Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και προεδρικός υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Nτόναλντ Τραμπ τοποθετήθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση του FBI για τους πυροβολισμούς κοντά στο γήπεδο γκόλφ, ιδιοκτησίας του, όπου βρισκόταν.

Πρόκειται για το Trump International Golf Course, στο Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα. Οιπυροβολισμοί ακούστηκαν όταν ο κ. Τραμπ έπαιζε γκολφ.

«Δεν θα παραδοθώ ποτέ» ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά το περιστατικό, το οποίο το FBI χαρακτήρισε “φερόμενη απόπειρα δολοφονίας”.

Σημείωσε:

«Υπήρξαν πυροβολισμοί στην περιοχή μου, αλλά πριν οι φήμες αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ήθελα να ακούσετε πρώτα αυτό: ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

Τίποτα δεν θα με σταματήσει. Δεν ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ΠΟΤΕ!.

«Θα σας αγαπώ πάντα που με υποστηρίζετε. Ενότητα. Ειρήνη. Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά», κατέληξε.

«Φερόμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Τραμπ», ερευνά το FBI: Συνελήφθη ο ύποπτος, δεν απειλήθηκε η ζωή του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: