Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεώνει τον Λαμίν Γιαμάλ: «Βλέπω πολύ ταλέντο, πιστεύω ότι θα γίνει ένας από τους κορυφαίους»

FILE PHOTO: epaselect epa11605927 FC Barcelona’s Lamine Yamal celebrates after scoring the 0-2 goal during the Spanish LaLiga soccer match between Girona FC and FC Barcelona, in Girona, Spain, 15 September 2024. EPA/DAVID BORRAT




Στα 17 του έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας στο πρόσφατο EURO 2024, έχοντας απόλυτα πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ είναι ήδη υποψήφιος για την εφετινή «Χρυσή Μπάλα».

Ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει ήδη σπουδαία πράγματα παρά το νεαρό της ηλικίας του κι όταν ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει με τρομερά κολακευτικά λόγια για τον ίδιο, είναι ξεκάθαρο πως έχει μπροστά του έναν δρόμο για να αφήσει… εποχή.

«Βλέπω πολύ ταλέντο στον Λαμίν Γιαμάλ. Ελπίζω να μην έχει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Πιστεύω θα είναι ένας από τους καλύτερους αυτής της γενιάς, σίγουρα», είπε ο Πορτογάλος σταρ για τον Γιαμάλ σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό κανάλι του στο YouTube και πρόσθεσε σε ερώτηση για το πώς γίνεται να κάνει κάποια πράγματα που ο CR7, αλλά ούτε κι ο Λιονέλ Μέσι μπόρεσαν να κάνουν στα 17 τους:

«Ναι, είναι αλήθεια. Η Εθνική Ομάδα τον βοήθησε πολύ γιατί ήταν πολύ καλός. Νομίζω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Αλλά ας δούμε, αν έχει τον τρόπο, αυτό θα συμβεί. Αλλά πιστεύω ότι θα το πετύχει να γίνει ένας απ’ τους κορυφαίους».

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: