O Κρις Μάρτιν ξάφνιασε ξανά: Ο τραγουδιστής των Coldplay φόρεσε περούκα και υπερμεγέθες κοστούμι και τραγούδησε incognito σε καραόκε μπαρ στο Λας Βέγκας [video]

O μεταμφιεσμένος Κρις Μάρτιν / Φωτογραφία: Screenshot via Instagram




Μία μοναδική όσο και απρόσμενη εμπειρία χάρισε στους θαμώνες ενός καραόκε μπαρ ο Κρις Μάρτιν, ο τραγουδιστής των Coldplay.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο γνωστός φρόντμαν που το καλοκαίρι εμφανίστηκε και στη χώρα μας για δύο ανεπανάληπτες συναυλίες στο ΟΑΚΑ αποφάσισε να διασκεδάσει ένα διαφορετικό πλήθος ανθρώπων σε ένα μικρό μπαρ καραόκε στο Λας Βέγκας. Μόνο που αυτή τη φορά, ο τραγουδοποιός και μουσικός εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος κατά τη διάρκεια της αυτοσχέδιας ερμηνείας του «All My Love».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)

Στα πλάνα που κατέγραψε θαμώνας, ο Μάρτιν φαίνεται να φοράει περούκα και υπερμεγέθες κοστούμι, ωστόσο ακόμη κι έτσι κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του πλήθους που τον επευφημούσε ενώ τραγουδούσε.

Σε αναρτήσεις του, ο μπαρ με το όνομα Dino’s Las Vegas μοιράστηκε βίντεο με την ερμηνεία του και έγραψε: «Σε ευχαριστούμε Κρις Μάρτιν που μας επέλεξες για να ηχογραφήσεις τη μουσική σου. Μια τόσο viral στιγμή. Η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dinos Las Vegas (@dinoslv)

Με πληροφορίες από USA Today

Πολύ σοβαρή η κατάσταση της Μαρινέλλας μετά το εγκεφαλικό στη σκηνή του Ηρωδείου: Το ιατρικό ανακοινωθέν και τα νεότερα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: