Ο Φραντζί Πιερό στην μεγάλη οικογένεια των “κιτρινόμαυρων” για την επόμενη τριετία: Ο θηριώδης φορ κατέγραψε 26 γκολ και 8 ασίστ σε 50 αγώνες την περασμένη σεζόν

FILE PHOTO: epa10816603 Frantzdy Pierrot of Maccabi Haifa in action during the UEFA Champions League play-offs, first leg soccer match between Maccabi Haifa and Young Boys Bern, in Haifa, Israel, 23 August 2023. EPA, ATEF SAFADI




Ένα βήμα απ’ την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φραντζί Πιερό είναι πλέον η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν σε συμφωνία τόσο με τη Μακάμπι Χάιφα, όσο και με τον 29χρονο επιθετικό για τη «μετακόμισή» του στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ κυνήγησε για μέρες την περίπτωση του 21χρονου Ιβοριανού επιθετικού της Τσέλσι, Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, όμως υπήρχαν πολλές δυσκολίες για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση κι έτσι στράφηκαν στις εναλλακτικές τους, με τον Πιερό να έρχεται σε πρώτο πλάνο και να «κλείνει» στους «κιτρινόμαυρους».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή αφορά τριετές συμβόλαιο, με τον θηριώδη (1,94μ.) φορ -που κατέγραψε 26 γκολ και 8 ασίστ σε 50 αγώνες την περασμένη σεζόν- να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να αποτελέσει το alter ego του Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση της ΑΕΚ.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: