Ο Εντι Ζεμενίδης για το debate: «Ο Τραμπ έχασε, για κάποιο λόγο δεν ετοιμάστηκε* Ο Τραμπ συμπαθούσε τον Ερντογάν, αλλά ο Πομπέο “του έριχνε ξύλο”» [video]

Πηγή φωτογραφίας: Screenshot via Glomex




Το δικό του σχόλιο για το ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις, μεταξύ των υποψήφιων προέδρων των ΗΠΑ, ανάμεσα στους Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις στο ντιμπέιτ πριν από τις προεδρικές εκλογές, έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής του HALC Έντι Ζεμενίδης.

Μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» και τους Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Η Κάμαλα βγήκε με μια τακτική, ήθελε να πικάρει τον Τραμπ και το πέτυχε. Ο Τραμπ για κάποιο λόγο δεν ετοιμάστηκε (…) Ο κ. Τραμπ άρχιζε με 30 δευτερόλεπτα δυνατά και μετά συνέχιζε με 60 δευτερόλεπτα που ήταν τρέλα (…)

Για παράδειγμα μίλαγε για το μεταναστευτικό -που είναι τεράστιο θέμα στην Αμερική- και άρχιζε να λέει ότι κάποιοι μετανάστες πήγαν σε μια πόλη, το Σπρίνγκφιλντ, στο Οχάιο, και τρώνε τους σκύλους των γειτόνων τους (…)

Και το άλλο που ήταν πολύ ανησυχητικό ήταν όταν μίλαγε για ηγέτες σε όλο τον κόσμο, ανέφερε τον Ορμπάν ως πρότυπο (…)».

«Ο Τραμπ συμπαθούσε τον Ερντογάν αλλά ήταν και Μάικ Πομπέο που “του έριχνε ξύλο”»

Ως προς το αν θα επηρρεαστούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις σε ένα ενδεχόμενο επανόδου στην προεδρία των ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ, δεδομένων των σχέσεων που είχε ο ίδιος με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, σημείωσε:

«Εξαρτάται και ποιος θα είναι σύμβουλος του Τραμπ. Να θυμηθούμε, παρόλο που ο Τραμπ συμπαθούσε τον Ερντογάν, ήταν και ένας Μάικ Πομπέο που “του έριχνε ξύλο” (…) Την περασμένη φορά ο κ. Τραμπ είχε απέναντί του στη Γερουσία έναν Μπομπ Μενέντεζ που δεν θα έχουμε πια».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:




Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Μεγάλη ένταση στο Συνοδικό Δικαστήριο της Κύπρου: Οι μοναχοί ήταν εριστικοί και απειλητικοί οι μοναχοί – Αγκάλιαζαν υποστηρικτές τους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: