Ο Χάρι Κέιν έσωσε την Αγγλία, καθάρισε τον αγώνα με τη Φινλανδία: Μεγάλο ματς και 2-2 ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γερμανία, νίκη για τη Λετονία

epa11597413 England captain Harry Kane marks his 100th England cap ahead of the UEFA Nations League group B soccer match between England and Finland in London, Britain, 10 September 2024. EPA, ANDY RAIN




Στη δική του βραδιά και σε ένα ματς όπου συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας (δεχόμενης και τη σχετική βράβευση απ’ την αγγλική ομοσπονδία) ο Χάρι Κέιν ήταν εκείνος που… καθάρισε για την Αγγλία.

Με δύο δικά του γκολ (68 συνολικά με το εθνόσημο), χάρισε τη νίκη της Αγγλιας επί της Φινλανδίας με 2-0, στον 2ο όμιλο της League B του Nations League και την πρωτιά στο γκρουπ μαζί με την Ελλάδα.

Τρομερό ματς προσέφεραν στη «Johan Cruijff Arena» του Άμστερνταμ η Ολλανδία και η Γερμανία στο μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου της League A, με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι «οράνιε» προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Ρέιντερς, τα «πάντσερ» το… γύρισαν με τα γκολ των Ούνταβ και Κίμιχ πριν το τέλος του ημιχρόνου και ο Ντάμφρις διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 51′.

«Αντίδραση» και πρώτη νίκη για τη Λετονία

Μετά τη συντριβή της απ’ την Αρμενία στο Γερεβάν την 1η αγωνιστική (4-1), η Λετονία έβγαλε «αντίδραση» και νίκησε -δύσκολα- με 1-0 τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της League C στο Nations League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 64′ ο Βαρσλάβανς μετά από ασίστ του Γκουτκόβσκις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νιόν, Switzerland

Ονειρεμένη και καταπληκτική η Εθνική Ελλάδος σκόρπισε χαρά: Nίκησε με 2-0 την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο του Nations League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: