Μία στεγνή προειδοποίηση στα «τρολς» με …ελληνικά ονόματα: Μετά λύπης μου αναφέρω ότι τέτοιες και τόσες ύβρεις δεν δεχθήκαμε ούτε από τους Τούρκους καταχτητές (video)

Η ηλεκτρική διασύνδεση της Κύπρου με την Ελλάδα και το Ισραήλ, γνωστή ως Great Sea Interconnector (GSI), πρέπει να γίνει… Φωτογραφία από βίντεο, via Alpha News Live




Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ*, Hellas Journal

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες άνευ προηγουμένου ύβρεων στα κοινωνικά δίκτυα εναντίον των Ελλήνων της Κύπρου.

Αφορμή είναι οι συνεχιζόμενες διεργασίες με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για την ηλεκτρική διασύνδεση (Great Sea Interconnector – GSI), που θα έχει κέντρο την Κύπρο και θα κατευθύνεται προς την Ελλάδα και σε δεύτερο στάδιο προς το Ισραήλ.

Σε πρόσφατο άρθρο μου, με το οποίο υποστήριζα το έργο για γεωπολιτικούς και στρατηγικούς λόγους, τόνισα ότι το φαινόμενο των ύβρεων είναι -και κυριολεκτώ- εγκληματική πράξη. Πρόκειται για εθνικο-φασιστική και κυρίως για ρατσιστική επίθεση, την οποία πρέπει να αποδοκιμάσουν όλοι οι δημοκρατικοί άνθρωποι.

Οι υβριστές αυτοί έχουν ονόματα, διευθύνσεις και κομματική ταυτότητα. Αρκετοί χρησιμοποιούν ψευδώνυμα αλλά η έρευνα απέδειξε ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και υβριστές με ονοματεπώνυμο.

Επειδή ακριβώς πρόκειται για ρατσιστική επίθεση, τους προειδοποίησα, και χθες αναγκάστηκα να απαντήσω σε ένα εξ αυτών, ο οποίος παρουσιάζεται και ως δημοσιογράφος.

  • Καλώ τους μηχανισμούς που τους πληρώνουν για να καθυβρίζουν τους Έλληνες της Κύπρου να τους αποσύρουν. Οι επιθέσεις αυτές είναι αδιανόητες και κρύβουν ρατσιστικό μίσος. Και φυσικά ευθύνη έχουν τα αφεντικά τους.

Οι κομματικοί δεσμοί (affiliation) τους είναι φανεροί από άλλες αναρτήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κόμμα ή κόμματα χρησιμοποιούν αυτόν τον εθνικο-φασιστικό «στρατό» των «τρολς». Και ούτε μπορεί να το δεχθεί έστω και ένας δημοκρατικός άνθρωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Όπως έχω τονίσει η υλοποίηση του σχεδίου για την ηλεκτρική διασύνδεση είναι αναγκαία για τους λόγους που εξήγησα στο κείμενο μου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ). Οι λόγοι είναι εθνικοί και στρατηγικοί, από τη στιγμή που η Ελλάδα και το Ισραήλ, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση που θα πληρώσει το 75% του έργου, θα αναγκαστούν να σπεύσουν να βοηθήσουν την Κύπρο εάν απειληθεί από την Τουρκία, για να μείνουν στο ευρωπαϊκό, και όχι μόνο, ενεργειακό παιγνίδι.

Με δεδομένη την τουρκική αντίδραση στην Κάσο και την επιχείρηση αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας, αναμένουμε ότι η κατοχική χώρα θα προσπαθήσει να ακυρώσει το έργο. Η Αθήνα, η Ιερουσαλήμ και οι Βρυξέλλες, από τη στιγμή που πιστεύουν ότι είναι απόλυτα αναγκαία η ηλεκτρική διασύνδεση πρέπει να σταθούν σθεναρά δίπλα στην Κύπρο.

Όποιες και αν είναι απειλές της Τουρκίας, όπως και αν εκδηλωθούν, το στρατηγικό αυτό έργο πρέπει να πραγματοποιηθεί. Διαφορετικά θα νικήσει ξανά η Τουρκία εις βάρος των στρατηγικών συμφερόντων του Ελληνισμού.

Μελέτησα την τοποθέτηση του HALC, της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης που προστατεύει τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ουάσιγκτον. Η Αθήνα, η Λευκωσία και οι ιδιώτες που αναμειγνύονται σε τούτη την υπόθεση πρέπει να δώσουν σημασία στην ανακοίνωση του Έντι Ζεμενίδη εκ μέρους του HALC.

  • Ο Ελληνισμός πρέπει να σταματήσει να τρώει ήττες, την μία μετά την άλλη. Οι όπου γης Έλληνες πρέπει να σταθούν στο πλευρό των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Κύπρου, διότι για μένα είναι βέβαιο ότι η Τουρκία θα προκαλέσει κρίση με τη δικαιολογία της κατασκευής του έργου.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να γίνει και η ευθύνη της Αθήνας είναι μεγαλύτερη από αυτή της Λευκωσίας, διότι διαθέτει Πολεμική Αεροπορία και Πολεμικό Ναυτικό. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Επαναλαμβάνω την εθνική ανάγκη υλοποίησης του έργου. Και την απαιτούμενη ετοιμότητα των Βρυξελλών, της Αθήνας (και της Ιερουσαλήμ) για να αποτρέψουν την όποια τουρκική «επιχείρηση» εναντίον της Κύπρου.

Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο κείμενο μου, αλλά και ως απάντηση στους υβριστές, οι χώρες και οι ιδιωτικές εταιρείες που έχουν ανάμειξη στο έργο, πρέπει να απορρίψουν τους διεφθαρμένους, που τους περιτριγυρίζουν -τους …βλέπουμε και τους γνωρίζουμε. Το έργο είναι εθνικό και πρέπει να προστατευθεί από τις άθλιες δυνάμεις -περί δυνάμεων πρόκειται- της διαφθοράς, που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα και τη Λευκωσία.

Το έργο θα υποστηρίξει οικονομικά η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στις τσέπες τους οι πολίτες της Ελλάδας (30%) και της Κύπρου (70%). Γι’ αυτό, όταν τελειώσει με το καλό το έργο οι πολίτες πρέπει να ωφεληθούν από αυτό πρώτοι και καλύτεροι.

  • Θα κλείσω από εκεί που άρχισα. Από τα πληρωμένα «τρολς» που έχουν ξεράσει χολή εναντίον των Ελλήνων της Κύπρου. Έχω γεννηθεί στο νησί και αγαπώ την μικρή μου Πατρίδα, η οποία βρίσκεται υπό κατοχή τα τελευταία πενήντα χρόνια λόγω της προδοσίας της Χούντας των Αθηνών.

Όπως έγραψα σε ένα γνωστό «τρολ», αν η Κύπρος δεν είχε προδοθεί, δεν θα είχε πατήσει το έδαφος της ούτε ένας στρατιώτης του τουρκικού Αττίλα.

Απορρίπτουμε, λοιπόν, τις απειλές από άτομα με ελληνικά ονόματα. Έχω διαβάσει την πλειοψηφία αυτών των σχολίων. Με λύπη μου αναφέρω ότι τέτοιες και τόσες ύβρεις δεν δεχθήκαμε ούτε από τους Τούρκους…

* Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και συγγραφέας. Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Hellas Journal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: “Η Τουρκία δεν μπορεί ποτέ να πάρει τα μαχητικά F-35”: Ο σπουδαίος Αμερικανός αναλυτής Μάικλ Ρούμπιν είναι απόλυτος, απαντά στις ανόητες τουρκικές διαρροές

  • Αν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ η αναδημοσίευση των σχολίων χωρίς τη γραπτή έγκριση της ιστοσελίδας, το κείμενο μπορεί να δημοσιευθεί με παραπομπή στη Hellas Journal στην αρχή και στο τέλος του κειμένου.
  • E-mail: [email protected]

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Είμαστε για κλάματα: Οι Αττίλες παίζουν τον ζουρνά και εμείς χορεύουμε καρσιλαμά ή πως αναπαράγουμε κάθε διαρροή ή ισχυρισμό τους, τα F-35 και οι ρωσικοί S-400… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: