«Με παπά και με κουμπάρο» ο γάμος του Χάρη Δούκα στη Θήβα μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ* Οσα αποκάλυψε στη Μάρα Ζαχαρέα [video]

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Τα «χαρτιά» του σχετικά με τον επικείμενο γάμο του μετά τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ άνοιξε ο Χάρης Δούκας κατά την εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαμογελαστός και στο τέλος της συνέντευξης, ερωτηθείς, μίλησε και για τον γάμο του με τη Γεωργία Πολυτάνου ο οποίος θα γίνει μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στον τόπο καταγωγής της νύφης, την Θήβα.

«Θα παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο στη Θήβα μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ» είπε αρχικά ο Χάρης Δούκας προσθέτοντας: «Ο γάμος θα γίνει στη Θήβα που είναι και η νύφη. Θα γίνει θρησκευτικός γάμος και ένα παραδοσιακό γλέντι που θα περάσουμε όλοι όμορφα». Και κατέληξε η συζήτηση πως είτε κερδίσει, είτε χάσει ο Χάρης Δούκας «έτσι και αλλιώς ο γάμος θα γίνει».




Η «εποχή του νέου είδους πολέμου» ξεκίνησε… Γνώριζαν οι Αμερικάνοι ή το έμαθαν στον …”αέρα”; Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στο δελτίο ειδήσεων του Omega (video)

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: