«Κλάδος ελαίας»: Γουίλιαμ και Κέιτ ευχήθηκαν στον Χάρι για τα 40ά γενέθλιά του, αναδημοσιεύοντας ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας

File Photo: Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. EPA, WILL OLIVER




Τα 40 του χρόνια συμπληρώνει ο πρίγκιπας Χάρι και το γεγονός αυτό μοιάζει να είναι η αφορμή για μερικές κινήσεις καλής θέλησης από τη βρετανική βασιλική οικογένεια προς τον «αυτοεξόριστο» πρίγκιπα.

Επίσημα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ προχώρησε σε μια ανάρτηση, στην οποία εύχεται χαρούμενα γενέθλια στον πρίγκιπα Χάρι. Ο λογαριασμός, που αντιπροσωπεύει τον Κάρολο, την Καμίλα και άλλα μέλη, ανέβασε μια φωτογραφία με έναν χαμογελαστό Χάρι, γράφοντας: «Ευχόμαστε στον Δούκα του Σάσεξ χαρούμενα 40α γενέθλια σήμερα!».

Με μια αναδημοσίευση σε story, της ανάρτησης της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι, ευχήθηκαν

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον άδραξαν την ευκαιρία και ευχήθηκαν κι αυτοί με τη σειρά τους στον Χάρι, αναδημοσιεύοντας την παραπάνω ανάρτηση.

«Ευχόμαστε Χαρούμενα 40ά Γενέθλια στον Δούκα του Σάσεξ», συμπληρώνουν από τη μεριά τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσω του επίσημου τους λογαριασμού στο Instagram, χρησιμοποιώντας την παραπάνω ανάρτηση.

Σε πορεία επανασύνδεσης

Φαίνεται πως η βρετανική βασιλική οικογένεια κάνει ένα βήμα για να συμφιλιωθεί με τον «άσωτο» Χάρι, ο οποίος παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντά του με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ το 2020, ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι άφησε το Ηνωμένο Βασίλειο και μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Από τότε οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί, με τους Χάρι και Μέγκαν να προκαλούν σάλο με τη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, όπου εκτόξευσαν δηλητηριώδη βέλη κατά των μελών της βασιλικής οικογένειας, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάζει.

Τα πράγματα γίνονταν χειρότερα με τον καιρό, μετά το ντοκιμαντέρ του ζεύγους στο Netflix, μέσω του οποίου ο Χάρι όπως είπε, ήθελε να δείξει πως «Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» και πως «Έπρεπε να κάνει ό,τι μπορούσε για να προστατεύσει την οικογένειά του».

Τα πυρά του όμως κατά της οικογένειάς του, τα εκτόξευσε και μέσω των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Ρεζέρβα».

Είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια μοιράζεται ένα δημόσιο μήνυμα για τον Χάρι από τότε που του ευχήθηκε χρόνια πολλά το 2021.

Αλλαγή στάσης 

Πέρυσι οι royals αρνήθηκαν να γιορτάσουν δημοσίως τα 39α γενέθλια του Χάρι. Η σιωπή τους ήρθε αφού ο Χάρι κυκλοφόρησε τη βιογραφία του, στην οποία οποία κατακεραύνωσε ολόκληρη την οικογένειά του – συμπεριλαμβανομένου του Γουίλιαμ, της Κέιτ και της Καμίλα.

Φέτος ο πρίγκιπας γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του με την οικογένεια και τους φίλους του στην έπαυλή του αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών στην Καλιφόρνια. Ο Χάρι φέρεται να ζητά από πρώην βοηθούς του να τον βοηθήσουν να σχεδιάσει την επιστροφή του από την εξορία του στις ΗΠΑ και να περάσει περισσότερο χρόνο στη Βρετανία.

Ο 40χρονος Δούκας του Σάσεξ, λέγεται ότι συμβουλεύεται ανθρώπους «από την παλιά του ζωή» αφού απογοητεύτηκε από τους Αμερικανούς ειδικούς δημοσίων σχέσεων.

Φέρεται να σχεδιάζει να περάσει περισσότερο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον βασιλιά Κάρολο, ωστόσο, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, δεν υπάρχουν σκέψεις για μόνιμη επιστροφή από την Καλιφόρνια.

Με πληροφορίες από DailyMail

Τα δάκρυα της JLo: Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ για πρώτη φορά μαζί μετά την αίτηση διαζυγίου: Μαζί με τα παιδιά τους αλλά μέσα στην ένταση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: