Κατευθύνονταν και προς τη Μόσχα, υποστήριξε ο δήμαρχος της: Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας κατέρριψε μη επανδρωμένα αεροσκάφη, εκτοξεύτηκαν από την Ουκρανία

epa11575770 Locals react next to the covered body of a woman, near the site of a missile strike on a private building in Cherkaska Lozova, Kharkiv region, northeastern Ukraine, 31 August 2024, amid the Russian invasion. At least two women have been killed and 10 other people, including two children, injured after a Russian missile strike hit Kharkiv’s area. EPA, SERGEY KOZLOV




Η Ουκρανία εξαπέλυσε τις τελευταίες ώρες επίθεση με drones εναντίον διαφόρων περιφερειών της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Μόσχας, σύμφωνα με ρώσους αξιωματούχους.

Η αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος το οποίο κατευθυνόταν προς τη Μόσχα, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σαμπιάνιν.

Το drone καταρρίφθηκε πάνω από την πόλη Παντόλσκ, στην περιφέρεια της Μόσχας, ανέφερε ο Σαμπιάνιν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Τουλάχιστον 12 ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν στην παραμεθόρια περιφέρεια Μπριάνσκ, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αλεξάντερ Μπαγκαμάζ μέσω Telegram.

Στην περιφέρεια Κουρσκ, η οποία εδώ και έναν μήνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την επίθεση ουκρανικών δυνάμεων που διείσδυσαν στο ρωσικό έδαφος, ο υπηρεσιακός περιφερειάρχης Αλεξέι Σμιρνόφ ανέφερε δύο καταρρίψεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters υπογραμμίζει ότι δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις συγκεκριμένες αναφορές.

Η πόλη της Μόσχας και η περιφέρειά της, περίπου 500 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα με την Ουκρανία, έχουν γίνει και στο παρελθόν στόχος ουκρανικών επιθέσεων με drones.

Η Ρωσία έχει βρεθεί αντιμέτωπη εξάλλου με εισβολή ουκρανικών δυνάμεων στην περιφέρεια Κουρσκ, την ώρα που ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν την προέλασή τους στο ανατολικό μέτωπο της Ουκρανίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Μόσχα, Russian Federation

Μικρή ανάσα για τους κατοίκους της Γάζας οι «ανθρωπιστικές παύσεις» για τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας που ξεκίνησαν το Σάββατο [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: