Κατακαημένη Κύπρος… Πως να βρεις το δίκιο σου όταν οι “δικοί” σου σε πολεμούν εκ των έσω; Ο Φειδίας και η Ερατώ …”ανταγωνίζονται” για να αθωώσουν την Τουρκία!

FILE PHOTO: Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, συνοδευόμενος από τον ιερέα πατέρα του. Φωτογραφία από βίντεο, Omega Channel, ListenBlitz




Αξίζει ο κόπος να ασχολούμαστε με τον νεαρό ευρωβουλευτή, ο οποίος όπως το πάει θα αναδειχθεί σε πρωταθλητή της ανοησίας; Αξίζει να απαντά κανείς στην πρώην υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, που τα κάνει όλα για τα μάτια των συντρόφων του ΑΚΕΛ, οι οποίοι, όμως, σε κάθε προεδρική ή άλλη αναμέτρηση την αγνοούν;

Μέσα σε δύο μήνες, ο εν λόγω Φειδίας Παναγιώτου έχει μεταμορφωθεί. Δεν τον αναγνωρίζουν ούτε οι πιο στενοί του άνθρωποι. Διίστανται οι απόψεις, βέβαια. Άλλος λέει ότι δεν είχε ιδέα για τίποτα, έτσι κι αλλιώς, ότι δεν καταλαβαίνει γρι από πολιτική ή οτιδήποτε άλλο και ότι παραμένει ένα «κοπελλούι» που κάνει την πλάκα του, και βγάζει πλέον και πολλά χρήματα.

Του υπαγόρευε ο άλλος τι …πρέπει να πει, στο βιντεάκι που κυκλοφορεί και κοτζάμ ευρωβουλευτής συμφωνούσε παρουσιάζοντας ο ίδιος τον εαυτό του, ως κατευθυνόμενο ανθρωπάκι.

Όσον αφορά την κ. Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλή, να θυμίσω ότι υπηρέτησε όλους τους Προέδρους της Κύπρου, «απορριπτικούς» και «ενδοτικούς», χωρίς να διαμαρτυρηθεί ποτέ. Εκτελούσε πιστά τις εντολές τους και μάλιστα είναι χαρακτηριστική η περίπτωση κατά την Προεδρία του Τάσσου Παπαδόπουλου όταν δικαιολογούσε με περισσό πάθος το ΟΧΙ (στο φιλοτουρκικό) σχέδιο Ανάν στους Αμερικανούς συνομιλητές της.

Τώρα, στην προσπάθεια της να πείσει το ΑΚΕΛ να την εντάξει στον κατάλογο των πιθανών υποψηφίων του για την Προεδρία, έχει ξεσαλώσει. Σαν πρώην υπουργός Εξωτερικών και ειδικά σαν γυναίκα, έπρεπε να ασχοληθεί πρωτίστως με τους βιασμούς και τα πάθη των γυναικών της Κύπρου από τις ορδές του Αττίλα.

Συμφωνώ ότι πρέπει να ερευνηθούν όλες οι καταγγελίες για δολοφονίες στη διάρκεια της βάρβαρης τουρκικής εισβολής: Και των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων. Γνωρίζω τι έγινε στη Αλαμινό, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν δολοφονίες Ελληνοκυπρίων στρατιωτών. Δεν έπρεπε να συμβεί το οποιοδήποτε μακελειό.

Προφανώς η κ. Κοζάκου Μαρκουλή, διαφωνεί… Θέλει να ερευνηθούν μόνο τα όποια εγκλήματα κατά των Τουρκοκυπρίων χωρίς να καταλαβαίνει ότι χάνει και το τελευταίο ίχνος αμεροληψίας της…

Καημένη Κύπρος. Όταν στο διπλωματικό σώμα υπήρχαν άνθρωποι με παρόμοιες ιδέες, καταλαβαίνει κανείς γιατί αποτύχαμε και φτάσαμε να απολογούμαστε στο εξωτερικό για την κατοχή της Πατρίδας μας.

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στo δελτίο ειδήσεων του Omega: Άδικα έτρεξε ο Ερντογάν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον “αιώνιο εχθρό” του, τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: