«Κάνω ό,τι μπορώ να ανακτήσω την εμπιστοσύνη της οικογένειάς μου»: Δημόσια παραδοχή από τον Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters που απέκτησε παιδί εκτός γάμου

FILE PHOTO Harper Grohl, Jordyn Blum, Dave Grohl, Ophelia Grohl and Violet Grol arrive for the 65th annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles, California, 05 February 2023. EPA/CAROLINE BREHMAN




Ο Ντέιβ Γκρολ, των Foo Fighters, παραδέχεται ότι απάτησε τη σύζυγό του, Τζόρντιν Μπλουμ, και ότι απέκτησε παιδί εκτός γάμου.

Ο τραγουδιστής των Foo Fighters, 55 ετών, παραδέχτηκε την απιστία του σε μια δήλωση που δημοσίευσε στο Instagram την Τρίτη.

Η δήλωση έγραφε: «Έγινα πρόσφατα πατέρας μιας νέας κορούλας, που γεννήθηκε εκτός του γάμου μου. Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονιός γι’ αυτήν.

»Αγαπώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεσή τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dave Grohl (@davestruestories)

Ο Γκρολ και η Μπλουμ, 48 ετών, γνωρίστηκαν το 2001 και είναι παντρεμένοι από το 2003, ενώ έχουν τρεις κόρες – τη Violet, τη Harper και την Ophelia. Στο παρελθόν εργαζόταν ως μοντέλο και τηλεοπτική παραγωγός.

Οι δυο τους εθεάθησαν το καλοκαίρι να παρακολουθούν μαζί έναν αγώνα τένις στο Wimbledon. Το ζευγάρι κάθισε στο Royal Box μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο πρώτος γάμος του Γκρολ με τη φωτογράφο Jennifer Leigh Youngblood το 1994 κατέληξε σε διαζύγιο τρία χρόνια αργότερα, εν μέσω καταγγελιών για απιστία εκ μέρους του, σύμφωνα με τον Guardian.

Με πληροφορίες από FoxNews

Η Τέιλορ Σουίφτ πήρε θέση υπέρ της Κάμαλα: Η σταρ της ποπ ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: